Serinlemek İçin Baraja Giren İşçi Boğularak Öldü - Son Dakika
Güncel

Serinlemek İçin Baraja Giren İşçi Boğularak Öldü

Serinlemek İçin Baraja Giren İşçi Boğularak Öldü

Kırıkkale'nin Karakeçili İlçesi'nde, 3 arkadaşı ile birlikte serinlemek için Kapalukaya Baraj Gölü'ne giren 19 yaşındaki Ali Kocabaş, derin sulara gömülüp ortadan kayboldu.

22.06.2015 17:27

Kırıkkale'nin Karakeçili İlçesi'nde, 3 arkadaşı ile birlikte serinlemek için Kapalukaya Baraj Gölü'ne giren 19 yaşındaki Ali Kocabaş, derin sulara gömülüp ortadan kayboldu. Kocabaş'ın cesedi Ankara'dan giden dalgıçlar tarafından çıkarıldı.

Ankara- Kırşehir karayolunun bakım ve onarımında çalışan Ali Kocabaş, 3 arkadaşı ile birlikte öğle tatilini fırsat bilip, serinlemek için Devren Mevkii'nde bulunan Kapulukaya Baraj Gölü'ne girdi. İyi yüzme bilmediği belirtilen Kocabaş, bir süre sonra gözden kaybolunca arkadaşları durumu jandarmaya haber verdi. Bir süre sonra gelen jandarma ve Ankara Emniyet Müdürlüğü su altı ekipleri, Kocabaş'ı arama çalışması başlattı. Kocabaş'ın cesedi, girdiği baraj gölünün 50 metre uzaklıkta suyun dibinde yaklaşık 2 saat sonra bulunarak karaya çıkarıldı. Kocabaş'ın cesedi önce Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'ne, ardından otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. - Kırıkkale

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Serinlemek İçin Baraja Giren İşçi Boğularak Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement