Serinlemek İçin Girdiği Denizde Kalp Krizi Geçirip Boğuldu - Son Dakika
Güncel

Serinlemek İçin Girdiği Denizde Kalp Krizi Geçirip Boğuldu

Serinlemek İçin Girdiği Denizde Kalp Krizi Geçirip Boğuldu

Marmaris'te, serinlemek için girdiği denizde kalp krizi geçirdiği sanılan tur minibüsü şoförü 43 yaşındaki Yüksel Avcı, boğuldu.

18.07.2015 16:29

Marmaris'te, serinlemek için girdiği denizde kalp krizi geçirdiği sanılan tur minibüsü şoförü 43 yaşındaki Yüksel Avcı, boğuldu.

Yalova'dan, yaz sezonu boyunca tur şirketlerinde şoför olarak çalışmak için bir süre önce Marmaris'e geldiği öğrenilen evli ve 2 çocuk babası Yüksel Avcı, dün akşam üzeri mesaisinin ardından serinlemek için İçmeler Mahallesi'ndeki halk plajında denize girdi. Kıyıdan yaklaşık 100 metre kadar açılan Avcı'nın bir süre sonra suda hareketsiz şekilde olduğunu farkeden sahildekiler, şüphelenip yanına gitti. Avcı sudan çıkartılıp, durum 112 ekiplerine bildirildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Avcı'nın yaşamını yitirdiği belirlendi. Suda kalp krizi geçiren Avcı'nın boğularak yaşamını yitirdiği sanılırken, cesedi kesin ölüm nedeninin tespiti için polis ve savcının olay yerindeki incelemesenin ardından otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Acı haberi alarak olay yerine gelen Avcı'nın yakınları ve arkadaşları gözyaşlarını boğuldu. Polis, Avcı'nın ölümüyle ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi. - Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Serinlemek İçin Girdiği Denizde Kalp Krizi Geçirip Boğuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement