Serkan Polat - Son Dakika
Kültür Sanat

Serkan Polat

Serkan Polat

Serkan Polat, 16 Ekim'de Mask Live Music Club sahnesinde müzikseverlerle buluşuyor.

16.10.2016 17:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Serkan Polat, 1 6 Ekim'de Mask Live Music Club sahnesinde müzikseverlerle buluşuyor.

"Ayvalık Belediyesi'nin, Ayvalık ve çevresinde yaşayan köy çocuklarına sanatı öğretmek ve sevdirmek amacıyla organize ettiği "Zeytin Çekirdekleri" adlı projede 29 Haziran- 4 Temmuz arasında 160 çocuğa Türk Dansları eğitimi vermiştir. 1 haftalık eğitimden sonra 4 Temmuz akşamı Ayvalık merkezde, belediyenin organize ettiği konserde bütün çocuklar sahne almıştır.

Sezen Aksu'nun, haziran ve eylül aylarında Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda gerçekleştirdiği yaz konserlerinde, dans koreografilerini hazırlamış ve dansçıları organize etmiştir. Kendisi de dahil 5 kişilik bir grupla Roman dansı ve Harmandalı Zeybek performansı sergilemişlerdir.

Ispanya'nın Alcala de Henarez şehrindeki Arena Danza adlı dans okulunda, Ispanyol dansçılara Türk dansları dersi verdi.

Ispanya Extremadura'da, "Extredanza" adlı festivale misafir sanatçı olarak davet edildi. Türk Halk Dansları, Türk Müzikleri ve ritmleri hakkında workshoplar düzenledi. Aynı festivalin gala gecesinde şarkıcı, enstrumanist ve dansçı olarak yer aldı.

3M firmasının lansman toplantısında, sahnede Türk ritm enstrümanlarıyla 4 kişilik grup olarak bir gösteri sunmuş, ardından bütün 3M katılımcılarına temin edilen farklı enstrümanlarla (Darbuka,tef vb.) birlikte interaktif bir çalışma yapmıştır.

Şubat ayında Madrid'de Türk kültürünü tanıtım amaçlı "Ederlezi"adlı bir proje gerçekleştirmiştir. "Türk Halk Dansları ve Ritmleri" workshoplarının yanı sıra aynı projenin gala gecesini de düzenleyerek, Türk ve Ispanyol dansçı ve müzisyenlerle Türkçe şarkılar, Türk halk dansları motiflerinden oluşan bir konser de organize etmiştir.

Efes Pilsen'in 35.Kuruluş yıl dönümü nedeniyle hazırlanan ve Türkiye turnesi yapılan, Anadolu Ateşi bünyesinde gerçekleştirilen, ünlü ritm üstadı Mısırlı Ahmet ile birlikte Dawool adlı ritm ve dans tiyatrosu projesinde dans ve perkusyonist olarak görev aldı.

Dansçı, Müzik Koordinatörü Mustafa Erdoğan tarafından kurulmuş The Sultans of the Dance ve Anadolu Ateşi gösterilerinde dansçılık ve müzik koordinatörlüğü görevlerini yürüttü. 1000 in üzerinde gösteride Türkiye içinde ve 60'dan fazla ülkede gösterilerde yer aldı. "

Kaynak: Etkinlik.io

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement