Ses Batman Şube Başkanı Yurtsever Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Ses Batman Şube Başkanı Yurtsever Açıklaması

"Sağlıkta yaşanan şiddet olaylarını kınıyor,sağlık emekçilerin yanında yer alarak bu tür olayların takipçisi olacağımızı belirtiyoruz"

13.08.2014 17:01

Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) Batman Şube Başkanı Mustafa Yurtsever, Sağlıkta yaşanan şiddet olaylarını kınıyor, sağlık emekçilerin yanında yer alarak bu tür olayların takipçisi olacağımızı belirtiyoruz" dedi.

Bir grup sendika üyesi ile Kozluk Devlet Hastanesi önünde bir araya gelen Yurtsever, yaptığı açıklamada, Kozluk Devlet Hastanesi'nde son bir ayda iki şiddet olayı ile karşı karşıya kaldıklarını savundu.

"Hastanede görevli Dr. Dilek Kalkan, Dr. Mehmet Nur Talay ve hemşire Gülsüm Bağcı'ya hasta yakınları tarafından şiddet uygulandı. Bunlar emniyetteki tutanaklarda mevcut" diyen Yurtsever, şunları kaydetti:

"Sağlık hizmeti ve 'şiddete sıfır tolerans' diyen bir emek örgütü olarak bu ve buna benzer olayları kabul etmeyeceğimiz bilinmeli. Sağlıkta yaşanan şiddet olaylarını kınıyor, sağlık emekçilerin yanında yer alarak bu tür olayların takipçisi olacağımızı belirtiyoruz. Yetkililerden sağlıkta yaşanan şiddet olaylarına karşı duyarlı olmalarını bekliyoruz."

Grup açıklamanın ardından dağıldı. - Batman

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ses Batman Şube Başkanı Yurtsever Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement