Sesob Başkanı Köksal'dan, AK Parti'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Sesob Başkanı Köksal'dan, AK Parti'ye Ziyaret

Sesob Başkanı Köksal\'dan, AK Parti\'ye Ziyaret

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, AK Parti İl Başkanlığı’na seçilen Ziya Şahin ve Kadın Kolları Başkanlığı’na seçilen Neslihan Dereli’yi ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar diledi.

13.03.2015 14:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, AK Parti İl Başkanlığı'na seçilen Ziya Şahin ve Kadın Kolları Başkanlığı'na seçilen Neslihan Dereli'yi ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar diledi.

Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte önce AK Parti Kadın Kolları Başkanı Neslihan Dereli'yi ziyaret eden Köksal ve beraberindekiler, daha sonra İl Başkanı Ziya Şahin'i ziyaret etti.

Esnaf teşkilatı olarak siyasi partileri önemsediklerini, partilerin demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biri olduğunu ifade eden Köksal, Sivas'ın ve esnafın sorunlarının çözümünde ve ilimize yapılacak yatırımlarda AK Parti'nin de katkısının büyük olduğunu belirterek, "Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak sorunların çözümünde hep birlikte çalışmaya gayret gösteriyoruz. Teşkilat olarak siyasi parti ayrımı yapmadan kamu kurum ve kuruluşları ile uyum içerisinde çalışıyoruz. Ak Parti ile her zaman uyum içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. Genel kurul sonrasında tekrar seçilerek güven tazeleyen İl Başkanımız Ziya Şahin'in şahsında yönetim kurulu üyelerine, Kadın Kolları Başkanı Neslihan Dereli ve yönetimine çalışmalarında başarılar diliyorum." dedi.

AK Parti İl Başkanı Ziya Şahin ise, güzel bir kongre süreci geçirdikten sonra çalışmalara devam ettiklerini belirterek, milletvekilliği seçimleri için yoğun bir çalışma temposu içerisinde olduklarını söyledi.

Ziyarette Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili Ali Kılıç, yönetim kurulu üyeleri Ömer Işık, Hakan Demirgil, Raif Aydın ve Mehmet Akgül'de yer aldı. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sesob Başkanı Köksal'dan, AK Parti'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement