Sevgilisiyle Birlik Olan Kadın, Kocasını Öldürdü! - Son Dakika
Güncel

Sevgilisiyle Birlik Olan Kadın, Kocasını Öldürdü!

Sevgilisiyle Birlik Olan Kadın, Kocasını Öldürdü!

Bingöl'de 6 gün önce kaybolan Cevdet Kürmuğ'un cesedi, çıplak ve başı ezilmiş halde bulundu. Kürmuğ'un eşi ile sevgilisi olduğu belirtilen Veli Y. gözaltına alındı.

14.04.2015 15:27  Güncelleme: 16:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bingöl'ün Yedisu İlçesi'ne bağlı Elmalı Köyü Yazpınar Mezrası'nda, 6 gün önce kaybolan 38 yaşındaki Cevdet Kürmuğ'un cesedi, Peri Suyu kıyısında çıplak ve başı ezilmiş halde bulundu. Jandarma tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Cevdet Kürmuğ'un eşi Bircan Kürmuğ ile sevgilisi olduğu belirtilen Veli Y. cinayet şüphelisi olarak gözaltına alındı. İki şüpheli çıkarıldıkları mahkemece cinayeti birlikte işledikleri iddiasıyla tutuklandı.

JANDARMAYA BAŞVURDU, "EŞİM KAYIP" DEDİ

Yedisu İlçesi'ne bağlı Elmalı Köyü Yazpınar Mezrası'nda yaşayan 3 çocuk babası ve kanser hastası olduğu belirtilen Cevdet Kürmuğ, 8 Nisan günü ortadan kayboldu. Kürmuğ'un eşi Bircan Kürmuğ jandarmaya başvurarak eşinin kaybolduğunu bildirdi. Cevdet Kürmuğ'un bulunması amacıyla jandarma ve köylüler arama çalışması başlattı.

ÇIRILÇIPLAK VE BAŞI EZİLMİŞ HALDE BULUNDU

Arama çalışmalarının 6'ıncı gününde, Peri Suyu kıyısında Cevdet Kürmuğ'un çırılçıplak halde başı ezilerek öldürülmüş cesedi bulundu.

EVDE KAN İZİNE RASTLANINCA...

Soruşturma başlatan jandarma ekipleri, Kürmuğ'un evinde yapılan aramalar sırasında kan izlerine rastladı. Bunun üzerine gözaltına alınan Cevdet Kürmuğ'un eşi Bircan Kürmuğ, karakola götürülerek sorgulandı. Kürmuğ'un verdiği ifadeler üzerine, sevgilisi olduğu ve cinayeti birlikte işledikleri iddiasıyla Veli Y. de gözaltına alındı.



Jandarma sorgulamaları tamamlanan Bircan Kürmuğ ile Veli Y., güvenlik gerekçesiyle Karlıova Adliyesi'ne getirildi. Savcılıkta ifade veren şüpheliler sevk edildikleri nöbetçi mahkemece tutuklanarak Bingöl Cezaevi'ne gönderildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sevgilisiyle Birlik Olan Kadın, Kocasını Öldürdü! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (49)

  • ŞİYAR: ARKADAŞLAR BUNLAR KÜRT DEİİL. ZAZA ZAZA. . KÜRTLERDEN BÖYLE KÖTÜ KADIN ÇIKMAZ. ASLA VE ASLA ÇIKMAZ. . . BİNGÜL ÜN ÇOĞU ZAZADIR ZATEN. 7 44 Yanıtla
  • kurdina: Devlet bize bahmirr 21 27 Yanıtla
  • Kas: Bu kürtler hep aynı. Aldatıyorlar. Ha ha ha 11 32 Yanıtla
  • Bölge insanı: Arkadaşlar bir kısım yorumları okudum ve kendimden utandım böylesi bir konuyu nasıl olurda mezhep çatışması haline getirmeyi başardınız yaşanan olay üzüntü ve ders verici bir olay yarın bizim başımıza gelmiyecegi ne malum ... Ölenölen abimize allahtan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine baş sağlığı dilerim. unutmadan söyleyimde ölen abimiz kurt ve alevi yedisu halkı abimizin olduğu gibi kürt ve alevi kesimi yasamakta hi bunu neden yazma gereği duydum çünkü çoğu arkadaşımız bilip bilmeden yorum yapmıştır insanların kafasında bilgi kirliliği yapmayalim beni yanlış anlamayın merhum hangi mezhebe hangi irk ka mensup olursa olsun olen kisi “İNSAN“ dır. 32 2 Yanıtla
  • HDP İKTİDARA GELDİĞİNDE BÖYLE OLAYLAR OLMIYACAK: HDP İKTİDARA GELDİĞİNDE BÖYLE OLAYLAR OLMIYACAK. OYLAR HDP YE 7 25 Yanıtla
  • Mersin 33: Ulan hepte bu modellerin dostları var.görüntüde namus abideleri 23 5 Yanıtla
  • Resat: zavallı adamdan ne istedin azgın karı bide kadın cinayeti var derler 22 1 Yanıtla
  • ŞEHMUZ: ARKADAŞLAR BUNLAR KÜRT DEİİL. . ZAZA ZAZA . . KÜRTLERDEN BÜLE KADINLAR ÇIKMAZ. 1 22 Yanıtla
  • Yuh: Iste haramin sonuclari 20 3 Yanıtla
  • bingollu: Bu is dogusu batisi ilgisi yok...zaza veya kurt veya turk ne farkeder...bunlar insanliktan cikmis hayvandanda daha alcak mahluklar...insanliktan nasibini almamis seytanin ta kendileri..namusuzluk adam oldurme basini almis gidiyor bunun en buyuk sebebi icinde zerre kadar iman kalmamis olan insanlar.. 19 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement