"Sevgiye Uzanan Eller" Projesi - Son Dakika
Yerel

"Sevgiye Uzanan Eller" Projesi

Adana Valiliği tarafından yürütülen "Sevgiye uzanan eller" projesi kapsamında yaklaşık 300 öğrenci Adana Yeşiloba Hipodromu'nda yarış izledi.

18.12.2012 16:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Valiliği tarafından yürütülen "Sevgiye uzanan eller" projesi kapsamında yaklaşık 300 öğrenci Adana Yeşiloba Hipodromu'nda yarış izledi.

Vali Yardımcı Halis Arslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, proje kapsamında Seyhan Seyit Ali Onbaşı Ortaokulu, Cafer Recai Gizer Ortaokulu ve Küçükdikili İlkokulu'ndan yaklaşık 300 öğrencinin hipodromda at yarışı izlediğini söyledi.

Soğuk havaya rağmen çocukların yarışları heyecanla izlediğini belirten Arslan, "Bu etkinliği çocuklarımızın sosyal yönden gelişmesi, farklı çevreleri tanıması ve hayvan sevgisini kazanmaları amacıyla düzenledik" dedi.

Arslan, ayrıca mayıs ayında "Atlar sevgi için koşuyor" adı altında bir etkinlik düzenlemeyi de planladıklarını sözlerine ekledi.

Adana Yeşiloba Hipodromu'nda yarış izleyen Cafer Recai Gizer Ortaokulu öğrencisi Emine Doğan ise ilk defa hipodromda at yarışı izlediğini ve çok mutlu olduğunu söyledi.

Göçle gelen ve topluma uyum sorunu yaşayan dezavantajlı çocuk ve gençlerin sosyal, kültürel ve ekonomik uyum sorunlarının azaltılması ve topluma kazandırılması amacıyla yürütülen proje kapsamında eğitim gören yaklaşık 300 öğrenci heyecanla at yarışlarını izledi.

Muhabir: Volkan Kaşık

Yayıncı: Tevfik Işık - ADANA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'Sevgiye Uzanan Eller' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement