Seydikemer'de Yol Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Seydikemer'de Yol Çalışmaları Devam Ediyor

Seydikemer\'de Yol Çalışmaları Devam Ediyor

Yol çalışmaları kapsamında Dereköy Mahallesi ile Antalya'nın Kaş ilçesine bağlı Yeşilbarak Mahallesi sınırlarına kadar uzanan 23 kilometrelik yola stabilize satih kaplama yapıldı.

31.07.2014 14:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seydikemer Belediyesi tarafından başlatılan yol çalışmaları kapsamında 23 kilometrelik stabilize satih kaplama yapıldığı bildirildi.

Dereköy Mahallesi'nden başlayan ve Antalya'nın Kaş ilçesine bağlı Yeşilbarak Mahallesi sınırlarına kadar uzanan 23 kilometrelik yol, yaklaşık 600 kamyon stabilize malzeme serilerek düzeltildi.

Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürü Muammer Acar, gazetecilere yaptığı açıklamada, Büyükşehir Yasası ile ilçe statüsü kazanan Seydikemer'in yeni bir belediye olarak araç kafilesinin yeterli olmadığını söyledi.

Kırsal mahallelerin ulaşım noktasında hizmete aç olduğunu belirten Acar, yeni alınacak iş makineleri ile ilçe halkının ulaşımla ilgili mağduriyetlerini gidereceklerini dile getirdi.

Bugüne kadar Arsa, Yaka, Bağlıağaç, Kayacak, Çatak ve Dereköy mahallerinde yol çalışması yaptıklarına değinen Acar, ilerleyen günlerde de Çökek, Bayır ve Sarıyer mahallerinde çalışmalara başlayacaklarını sözlerine ekledi. - Muğla

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Seydikemer'de Yol Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement