Seydişehir'de Asfaltlama Çalışmaları Hız Kesmiyor - Son Dakika
Güncel

Seydişehir'de Asfaltlama Çalışmaları Hız Kesmiyor

Seydişehir Belediyesi ve Konya Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Necati Kalaycıoğlu Caddesi'nde asfaltlama çalışması başlatıldı.

30.05.2016 09:22

Bozkır yolu olarak da bilinen Necati Kalaycıoğlu Caddesinin asfaltlama çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mehmet Tutal,  yolun yapılmasıyla birlikte vatandaşların sorunlarının kalmayacağını kaydetti.

Uzun yıllardır alt yapı sorunu yaşanan Necati Kalaycıoğlu Caddesi'nde çalışmaların en kısa sürede bitirileceğini belirten Belediye Başkanı Tutal;'' Seydişehir'de Bozkır yolu olarak ta bildiğimiz, alt yapı sıkıntısı olan bir caddeydi. Geçtiğimiz yılda alt yapı çalışmalarını tamamladık. Gerek Kanalizasyon, gerekse su hatlarının yenilemesi noktasında birkaç aydır abone bağlantıları devam ediyordu. Sıkıntılı bir süreçti''dedi.

Seydişehir'de Necati Kalaycıoğlu Caddesi konusunda ciddi anlamda eleştiriler aldıklarını ifade eden Başkan Tutal; "Seydişehir'in en fazla işlek yollarından birincisi Konya girişi bir diğeri ise, Bozkır girişi olan Necati Kalaycıoğlu Caddemizde çalışmalarımızı başlattık. Hızlı bir şekilde caddenin üst yapısını tamamlayarak, burada vatandaşlarımızı rahatlatmış olacağız. Büyükşehir Belediyemizle beraber ortaklaşa başlattığımız yol çalışmasını Allah'ın izniyle, en kısa zamanda tamamlayarak, vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Ben Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve yetkililerimize teşekkür ediyorum''şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Seydişehir'de Asfaltlama Çalışmaları Hız Kesmiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement