Seydişehir'de Girişimcilik Eğitimi Tamamlandı - Son Dakika
Yerel

Seydişehir'de Girişimcilik Eğitimi Tamamlandı

Seydişehir\'de Girişimcilik Eğitimi Tamamlandı

Seydişehir Belediyesi "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi" sertifika töreniyle tamamlandı.

18.12.2013 17:08  Güncelleme: 12:08

Seydişehir Belediyesi ve Seydişehir Ticaret Odası işbirliği ile  gerçekleştirilen "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi" düzenlenen sertifika töreniyle tamamlandı.

Belediye Düğün Salonu'nda düzenlenen programda, eğitime katılan 26 kursiyere sertifikaları verildi.

Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, burada yaptığı açıklamada, sertifika almaya hak kazanan kursiyerlerin KOSGEB desteğilye kendi işlerini kurabileceklerini söyledi.

Seydişehir Ticaret Odası Başkanı Cemal Küçük ise ileriye dönük programlar kapsamında girişimcilik kurslarının devam edeceğini dile getirdi.

MEVKA Genel Sekreteri Ahmet Akman da günümüzde rekabetin her alanda hızla arttığına dikkati çekerek, girişimcilerin proje hazırlamayı öğrenmesi gerektiğini vurguladı.

İşverenlerin çalışanlarında daha fazla nitelik istediğini aktaran Akman, şöyle konuştu:

"Bölge kalkınması adına girişimcilerimizi teşvik ederek destekler veriyoruz. 4 yılda Konya ve Karaman'a 83 milyon lira kredi kullandırdık. Önümüzdeki günlerde 15 milyon liralık kredi kullandıracağız. Tüm kurumlarımızla ortak akıl projeleri oluşturuyoruz. İşbirliğimiz devam edecek. Seydişehir, alt bölge olarak bizim için çok önemli ilerleyen dönemde bu ilçemiz gelişmeyi hızlandıracak ve cazibe merkezi haline gelecek."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Seydişehir'de Girişimcilik Eğitimi Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement