Seyfullah Ekşi Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı - Son Dakika
Yerel

Seyfullah Ekşi Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

Seyfullah Ekşi Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

Seyfullah Ekşi, 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimlerde Çanakkale milletvekili olmak için Ak Parti İl Binasına gelerek İl Başkanı Erdener Can’a adaylık dosyasını teslim etti.

20.02.2015 14:36

Seyfullah Ekşi, 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimlerde Çanakkale milletvekili olmak için Ak Parti İl Binasına gelerek İl Başkanı Erdener Can'a adaylık dosyasını teslim etti.

Aday adaylığı başvurusu öncesinde bir açıklama yapan Seyfullah Ekşi, "1985 yılında 13 yaşında başlayan siyasi mücadelemin, Çanakkale Zaferinin 100. Yılında Dünya mazlumlarının baskı ve sömürüye hayır mücadelesine dönüştüğünü görmenin sonsuz mutluluğu içerisindeyim. 100 yıl önce 1915'de dedelerimizin verdiği mücadele ile Emperyalizmin Dünya hakimiyetinin durdurulduğu yerdir Çanakkale, Çanakkale Zaferinin 100. Yılı olan 2015 yılında da Türkiye sadece İslam Alemi'nin değil Tüm Dünya mazlumlarının koruyucusu ve ümididir. 2015 yılında Yeni Dünya'da, tüm Dünya halkları, Dünyanın 5'den büyük olduğunu Türkiye ile birlikte haykırmakta. Sömürü ve baskı düzenleri bir bir yıkılmakta, Dünya giderek daha özgür ve daha mutlu insanların yaşadığı bir hale gelmektedir. Yeni Dünya'da Emperyalizm'e ve Siyonizm'e artık yer yoktur. Bu yeni Dünya'da Yeni bir Türkiye doğmuştur. Çanakkale Türkiye Cumhuriyetinin kuruluş temellerinin atıldığı 'Türkiye'nin Manevi Başkentidir.' Tarihi değerleri ve Jeopolitik konumu ile Ülkemiz ve tüm Dünya'nın Marka şehridir Çanakkale, 2010 yılında, 'Yeni Çanakkale, Yeni Dünya'nın; Eğitim, Kongre, Spor, Geriatri ve Sağlık Turizm Merkezi olacak' vizyonu çıktığımız yolda, Genel Merkezi Çanakkale'de bulunan Çanakkale Derneği'nin Genel Başkanlık Görevini yürütmekteyim. Çanakkale Derneği il derneği olarak Ekonomik, Kültürel, Sosyal ve İktisadi alanda Türkiye'de ve Dünya'da Çanakkale'yi temsil etmektedir. Çanakkale Derneği olarak, Çanakkale adına birçok proje geliştirdik ve projelerimizi yürütmekteyiz. Çanakkale ve tüm Türkiye'yi siyasi, ekonomik, sosyal ve kültürel alanda 12 yıldır devam ettirmekte olduğum kamu kurumlarına kurumsal danışmanlık hizmetlerim, Eğitim hayatım ve İş hayatım nedeniyle yakından tanıyorum. Çanakkale ve Türkiye sevdalısı olarak, siyasi görüşü ne olursa olsun, tüm Çanakkale'lilere aynı hassasiyetle yaklaşarak; "Önce insan, önce Çanakkale" anlayışı ile hizmet etmekteyim. Birlikten kuvvet doğar, Çanakkale'mizin refahı ve mutluluğu için el ele verip birlikte çalışarak Yeni Çanakkale'yi hep birlikte inşa edeceğiz. Başarının tesadüf değil inançlı, azimli, planlı ve sürekli çalışmanın karşılığı olduğuna inanıyorum ve bu amaç için gerekeni yapmaya hazırım. Çanakkale için hizmetinize talibim" dedi.

Başvuru dosyasını alan İl Başkanı Erdener Can, Seyfullah Ekşi'ye hayırlı olsun dileklerini iletti. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Seyfullah Ekşi Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement