Seyhan'da "Hazır Ekip" Dönemi Başladı - Son Dakika
Yerel

Seyhan'da "Hazır Ekip" Dönemi Başladı

Seyhan\'da "Hazır Ekip" Dönemi Başladı

Seyhan Belediyesi temiz bir ilçe oluşturabilmek için yeni bir uygulamayı hayata geçirdi.

06.07.2014 11:37

Seyhan Belediyesi temiz bir ilçe oluşturabilmek için yeni bir uygulamayı hayata geçirdi. Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan "Hazır Ekip"ler ilçeye bağlı 96 mahalleye pırıl pırıl yapacak.

Uygulama ile 20'şer kişilik "Hazır Ekip"ler kuruldu. Ardından ise bu ekipler mahallere gönderilerek temizlik çalışması yaptırıldı. Mahallenin büyüklüğüne göre çalışmalarını bir kaç gün boyunca o mahallede yoğunlaştırarak değim yerinde isi mahalleleri pırıl pırıl yapıyor.

Projenin ilk uygulaması pilot bölge olarak belirlenen Cemalpaşa Mahallesinde yapılırken Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Başkan Yardımcıları Aydın Usulupehlivan ve Kadir Özdemir ile birlikte mahalleye gidere incelmelerde bulundu.

Geçtiğimiz aylarda bakımsızlık nedeniyle gündeme gelen Gazipaşa Çocuk ve Dinlenme Parkı'nda da incelemelerde bulunan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar parkın tadilatının birkaç günlük çalışma ile tamamlandığını söyledi. Karalar, "Bu park ile ilgili şikayetler almıştık. Bu şikayetler doğrultusunda belediye ekiplerimiz buraya gelerek sorunu çözdü. Şu anda parkın durumu gayet iyi. Bizler gelen her şikayeti dikkatle inceleyip vatandaşın sorununu çözeceğiz" ifadelerini kullandı.

Denetimlerin ardından kafeler sokağı olarak bilinen sokağa Cemalpaşa Mahalle Muhtarı Ayşen Eren ile birlikte giren Başkan Zeydan Karalar vatandaşlarla bir süre sohbet etti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Seyhan'da 'Hazır Ekip' Dönemi Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement