Seyitgazi'de Halk Eğitim Merkezi Kursları - Son Dakika
Yerel

Seyitgazi'de Halk Eğitim Merkezi Kursları

Seyitgazi\'de Halk Eğitim Merkezi Kursları

Seyitgazi Halk Eğitimi Merkezi tarafından ilçe merkezi, Kırka ve Doğançayır beldeleri ile köylerinde çeşitli kurs faaliyetleri devam ediyor.

03.03.2014 13:09

Seyitgazi Halk Eğitimi Merkezi tarafından ilçe merkezi, Kırka ve Doğançayır beldeleri ile köylerinde çeşitli kurs faaliyetleri devam ediyor.

Geçtiğimiz yıl BEBKA işbirliği ile yürütülen ve başarı ile sonuçlandırılan "Hayata Dönüyorum" projesi ile ismini Türkiye ye duyuran merkez, halen iş makinelerinden ahşap işçiliğine kadar geniş bir yelpazede eğitim veriyor. Merkezde, özellikle bayanlara hitap eden makine nakışı, dokuma, çini işlemeciliği, gibi el sanatları kurslarını yanı sıra KOSGEB işbirliği ile girişimcilik eğitimi de veriliyor. Öğrencilere yönelik temel dersler, halk oyunları gibi kurslarda merkez bünyesinde devam ediyor. Bu kursların sonunda sosyal yönden kendisini geliştiren bireyler, birçok alanda işe yerleşiyor ya da kendi işinin patronun oluyorlar. Merkezin yaptığı çalışmalar ulusal kampanyalarda örnek çalışma olarak gösteriliyor. Ahşap işçiliği kursunda yapılan ilçenin önemli bir sembolü olan Seyit Battal Gazi Külliyesinin 1 metre karelik ahşap maketi merkezin hizmet binasında sergileniyor. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Seyitgazi'de Halk Eğitim Merkezi Kursları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement