Sezer Yenigün, Formayı Bırakmak İstemiyor - Son Dakika
Yerel

Sezer Yenigün, Formayı Bırakmak İstemiyor

Sezer Yenigün, Formayı Bırakmak İstemiyor

Hafta sonunda Yeni Malatyaspor karşısında ilk kez Aydınspor 1923 forması giyen Aydınspor 1923’ün genç orta saha oyuncusu Sezer Yenigün , Aydınspor 1923 formasını sürekli giymek istediğini söyledi.

20.02.2014 09:29

Hafta sonunda Yeni Malatyaspor karşısında ilk kez Aydınspor 1923 forması giyen Aydınspor 1923'ün genç orta saha oyuncusu Sezer Yenigün, Aydınspor 1923 formasını sürekli giymek istediğini söyledi.

Yeni Malatyaspor maçında 89.dakikada Samet'in yerine oyuna giren Sezer, Aydınspor 1923'te profesyonel olarak forma giymenin gururunu yaşadığını belirtti. Aydınspor 1923'te, U 16-U17 ve U 19 kategorilerinde forma giydiğini hatırlatan 18 yaşındaki oyuncu, "Aydınspor 1923 forması giymek benim için gurur verici bir olay. Yeni Malatyaspor karşılaşmasında oyuna girmeden önce çok heyecanlandım. Taraftarımız da bizi mükemmel destekledi. Artık formayı tuttuğuma inanıyorum. İnşallah hiç bırakmam "dedi.

Ailesinin Ağrı'nın Diyadin ilçesinde yaşadığını, kendisinin de iki yıl önce Erzurum'dan transfer olduğunu anlatan Sezer Yenigün şunları söyledi: "Ailem ve Diyadin'deki arkadaşlarım maçı televizyondan izlemiş. Annem- babam ve arkadaşlarım maçtan sonra telefonla aradı ve tebrik etti. 5 kardeşiz ve en büyükleri benim. Artık onlar da Aydınspor 1923 taraftarı. İnşallah, daha başarılı olurum"diye konuştu.

İlk hedefinin Aydınspor 1923'te forma giymek olduğunu anlatan Sezer, sözlerini şöyle tamamladı: "Aydınspor 1923'te forma giymeye başladıktan sonra, takımımla birlikte yükselmek istiyorum. Tabi ki hedefim her futbolcu gibi Süper Lig'de forma giymek. İnşallah, bunu da Aydınspor 1923 formasıyla başarırım" - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sezer Yenigün, Formayı Bırakmak İstemiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement