Sığınmacılara Özel Kreasyon Tasarlandı - Son Dakika
Dünya

Sığınmacılara Özel Kreasyon Tasarlandı

Sığınmacılara Özel Kreasyon Tasarlandı

Luna'nın koleksiyonundaki parçalar, küçük ya da geniş aileler için farklı büyüklükte 2 çadıra, sırt çantasına, uyku tulumuna dönüştürülebilecek şekilde tasarlandı.

17.06.2016 17:47  Güncelleme: 17:53

ABD'nin New York kentindeki Parsons School of Design'dan Angela Luna adlı tasarımcı, ilginç bir kreasyona imza attı.

ÇADIRA, ÇANTAYA VE UYKU TULUMUNA DÖNÜŞÜYOR

22 yaşındaki kadının Suriyeli sığınmacılar için tasarladığı kıyafetler büyük beğeni topladı. Genç tasarımcı, "Bir gece kendimi internette saatlerce bir şeyler okurken buldum ve onların trajik hikâyeleriyle karşılaştım. Ertesi gün sınıfta oturup kendi kendime, 'Nasıl hiçbir şey olmuyor ve dünyanın öbür tarafında insanlar ölmüyor gibi burada oturabiliyorum?' diye sordum" dedi. Luna'nın koleksiyonundaki parçalar, küçük ya da geniş aileler için farklı büyüklükte 2 çadıra, sırt çantasına, uyku tulumuna dönüştürülebilecek şekilde tasarlandı. Luna, koleksiyonundan kazanacağı parayı bağışlayacağını açıkladı.





Son Dakika Dünya Sığınmacılara Özel Kreasyon Tasarlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Kürtürk: Allah belanızı versin hazır mübarek gün Allah'ın azabı üzerinize olsun 0 1 Yanıtla
  • Oksan: Signmacilara kreasyon hazirliyacaginiza savaslari durdurumak icin kampanyalar yapin. Insanlara yardim malzemesi yasam malzemesi gönderin. ABD ve avrupada obezite almis basini gidiyor. Sadece noelde dökulen yemeklerin haddi hesabi yok. AB ve abde bolluk refah icinde yasayacak diye butun bu insanlik DIRAMI... 0 0 Yanıtla

Advertisement