Siirt, 2016 Emitt Fuarına Hazır - Son Dakika
Güncel

Siirt, 2016 Emitt Fuarına Hazır

Siirt, 28-31 Ocak 2015 tarihleri arasında TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi'nde yapılacak olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuar (EMİTT) hazırlıklarını tamamladı.

20.01.2016 16:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt, 28-31 Ocak 2015 tarihleri arasında TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi'nde yapılacak olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuar (EMİTT) hazırlıklarını tamamladı.

Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, yaptığı açıklamada, kentin tarihi değerlerini ve doğal güzelliklerini tanıtmak üzere, fuar hazırlıklarını tamamladıklarını söyledi.

Yurtiçi ve yurtdışından yüz binlerce kişi tarafından gezilen fuarda dikkat çekmek amacıyla bu yıl da farklı bir çalışma hazırladıklarını belirten Vali Tutulmaz, şöyle konuştu:

"Dünyanın en önemli turizm fuarlarından olan EMİTT Fuarında, farkındalık ve ilgi çekmek amacıyla ilimizin tescilli ürünlerinin yanı sıra kültürel değerlerimizi sergileyip tanıtacağız. Bu bağlamda Siirt Fıstığımızı, Pervari Karakovan Balımızı, Zivzik Nar'ını misafirlerimize hem ikram edeceğiz hem de tanıtacağız. Bunun yanı sıra el dokuması tiftik battaniyemizi, Kilimimizi, Bıttım sabunumuzu, bakır ürünlerimizi, şal-şapik dokuma tezgahı ile ve daha birçok ürünümüzü bire bir tanıtacağız. EMİTT 2016 fuarıyla ilimizin tanıtılmasında önemli bir katkı sağlayacağını düşünmekteyiz. Tüm hemşerilerimizi Emitt Fuarına davet ediyoruz."

Siirt'in tarihi ve turistik fotoğraflarının yer alacağı stantta, Siirt'in yaklaşık 25 bin adet tanıtım materyalleri ziyaretçilere dağıtılacak.

28-31 Ocak tarihleri arasında her gün saat 10.00 ile 18.00 saatleri arasında ziyaretçilere açık olacak olan Siirt Standı, 12 nolu salonda yer alacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Siirt, 2016 Emitt Fuarına Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement