Siirt Belediye Başkan Vekili Olarak Görevlendirilen Vali Yardımcısı Taşkın'a Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Siirt Belediye Başkan Vekili Olarak Görevlendirilen Vali Yardımcısı Taşkın'a Ziyaret

Gaziantep'in Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) kapsamında Siirt Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Vali Yardımcısı Ceyhun Dilşad Taşkın'ı ziyaret etti.

28.12.2016 19:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'in Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) kapsamında Siirt Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Vali Yardımcısı Ceyhun Dilşad Taşkın'ı ziyaret etti.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere kente gelen Tahmazoğlu ile Taşkın ile esnaf ziyaretinde bulundu, vatandaşlarla görüştü.

Tahmazoğlu yaptığı açıklamada, Siirt ile kardeş olduklarını söyledi.

Kent için yürütülecek projeleri görmek, vatandaşlarla görüşmek için kente geldiğini ifade eden Tahmazoğlu, daha önce birkaç kez ziyaret ettiği kenti çok sevdiğini belirtti.

Belediyeciliğin önemine değinen Tahmazoğlu, "Belediyecilik doğumdan ölüme kadar vatandaşın hayatını kolaylaştıran bir kurumdur. O nedenle biz de belediyemizde yaptığımız birçok çalışmanın burada da olması için çalışıyoruz. Karşılıklı tecrübe alışverişi yapacağız. Amacımız halkımıza daha güzel hizmet etmek, halkımızı rahat ettirmek, onların her türlü maddi ve manevi ihtiyaçlarını karşılamaktır. Bunu diyalogla gerçekleştireceğiz." ifadelerini kullandı.

Taşkın da, Siirt'te daha kaliteli hizmet sunmak için Şahinbeyli Belediyesi ile kardeş belediye olduklarını belirtti.

Şahinbeyli Belediyesi ekiplerinin dün itibarıyla kentte faaliyetlere başladığını ifade eden Taşkın, "Dünden bu yana ortak yapabileceğimiz çalışmalar üzerine fikir alışverişinde bulunduk. Bugün de Sayın Tahmazoğlu kentimize geldi, personelimiz ve vatandaşlarımızla diyalog kuruyorlar." diye konuştu.

Şahinbey Belediyesi ile güzel çalışmalar yapmak istediklerini dile getiren Taşkın, vatandaşların özlediği ve beklediği hizmetleri yürütmeye gayret edeceklerini, bununla ilgili çalışmalarının bulunduğunu kaydetti.

Siirt Belediye Başkan Vekili Olarak Görevlendirilen Vali Yardımcısı Taşkın\'a Ziyaret
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Siirt Belediye Başkan Vekili Olarak Görevlendirilen Vali Yardımcısı Taşkın'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement