Siirt'te 31 Köy ve Mahallede Kadastro Çalışmaları Yapılıyor - Son Dakika
Yerel

Siirt'te 31 Köy ve Mahallede Kadastro Çalışmaları Yapılıyor

Siirt\'te 31 Köy ve Mahallede Kadastro Çalışmaları Yapılıyor

Siirt Kadastro Müdürü Günay Demir, kent merkezi ve ilçelerindeki 31 köy ve mahallede orman kadastrosu çalışmalarına başlandığını bildirdi.

12.12.2015 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt Kadastro Müdürü Günay Demir, kent merkezi ve ilçelerindeki 31 köy ve mahallede orman kadastrosu çalışmalarına başlandığını bildirdi.

Kadastro Müdürü Demir, yaptığı yazılı açıklamada, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü ile Orman Genel Müdürlüğü arasında yapılan protokol kapsamında, özel sektörden hizmet satın alım yöntemiyle, Siirt'te merkez ile Tillo, Baykan ve Kurtalan ilçelerinde bulunan toplam 31 adet köy ve mahallede orman kadastrosu çalışmalarına başlandığını açıkladı. Demir, "Çalışmaların bir an evvel sonuçlandırılması bölge halkının menfaatine olup, bölge ekonomisine de katma değer kazandıracak faaliyetlerin de alt yapısını oluşturacaktır. Söz konusu çalışmalarda kadastro ekibi ile birlikte görev yapacak bilirkişilerin ilgili köy derneklerince yapılacak seçimlerinde zaman zaman sorunlar yaşanmakta olup, bu sorunlar çalışmaların gereksiz yere uzamasına neden olduğundan, bu konuda muhtarlar ve köy halkı tarafından, bu çalışmalara gereken ilgi ve alakanın gösterilmesi, kendilerinin ve köylerinin menfaatine olacaktır" dedi. - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Siirt'te 31 Köy ve Mahallede Kadastro Çalışmaları Yapılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement