Siirt'te Elektrik Kesintisi - Son Dakika
Yerel

Siirt'te Elektrik Kesintisi

Dicle Elektrik Dağıtım AŞ (DEDAŞ), elektrik hatlarının bakım ve onarımı nedeniyle Tillo ve Pervari ilçelerinde 11 Nisan'da belirli aralıklarla elektrik kesintisine gidileceğini bildirdi.

09.04.2015 17:51

Dicle Elektrik Dağıtım AŞ (DEDAŞ), elektrik hatlarının bakım ve onarımı nedeniyle Tillo ve Pervari ilçelerinde 11 Nisan'da belirli aralıklarla elektrik kesintisine gidileceğini bildirdi.

DEDAŞ'tan yapılan açıklamada, Türkiye Elektrik İletim AŞ (TEİAŞ) Grup Müdürlüğü tarafından yapılacak çalışmalar nedeniyle programlı bir şekilde elektrik kesintisinin uygulanacağı belirtti.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Siirt F-2 Aydınlar fiderinde yapılacak bakım-onarım çalışmalarından dolayı 11 Nisan 2015 tarihinde 08.00-11.30 saatleri arasında elektrik kesintisi  uygulanacaktır. Bu çalışma  kapsamında etkilenecek bölgeler Pervari ilçe merkezi ile ilçeye bağlı bütün köyler, Beğendik Beldesi, Tillo merkez ve ilçeye bağlı bütün köyler, Bağtepe Mahallesi, Siirt Belediye İçme Suyu Arıtma, Aydınlar İçme Suyu ve Çatılar İçme Suyu tesisinde elektrik kesintisi yaşanacaktır."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Siirt'te Elektrik Kesintisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement