Siirt'te PKK Bombası: 1 Korucu Şehit, 3 Korucu Yaralı (3) - Son Dakika
Güncel

Siirt'te PKK Bombası: 1 Korucu Şehit, 3 Korucu Yaralı (3)

Valilik: 1 KORUCU ŞEHİT, 3 KORUCU YARALISiirt Valiliği, Şirvan ilçesinde PKK'nın el yapımı patlayıcı ile düzenlediği ve 1 köy korucusunun şehit olduğu, 3 köy korucusunun ise yaralandığı saldırıyla ilgili açıklama yaptı.

20.07.2016 14:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Valilik: 1 KORUCU ŞEHİT, 3 KORUCU YARALI

Siirt Valiliği, Şirvan ilçesinde PKK'nın el yapımı patlayıcı ile düzenlediği ve 1 köy korucusunun şehit olduğu, 3 köy korucusunun ise yaralandığı saldırıyla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada şunlar yer aldı:

"Şirvan İlçesi, Narlıkaya Köyü Jandarma Karakol Komutanlığı sorumluluk bölgesinde görevli bulunan Gözlüce Köyün Geçici Köy Korucularının 20 Temmuz 2016 günü yol emniyeti görevi faaliyetini yürüttükleri sırada, saat 08.15 sıralarında Gözlüce köyü ve Çeltikyolu köyü yol ayırımına 1 kilometre mesafede bulunan menfez içerisinde bir adet el yapımı patlayıcının, bir grup bölücü terör örgütü mensubu tarafından patlatılması sonucu 1 bir köy korucumuz şehit olmuş, 3 köy korucumuz da yaralanmıştır. Yaralı köy korucularımız ivedilikle Siirt Devlet Hastanesine intikalleri sağlanarak, tedavi altın altına alınmıştır. Olayla ilgili olarak Şirvan Cumhuriyet Savcılığınca soruşturma başlatılmıştır. Bölücü terör örgütü mensuplarının etkisiz hale getirilmesi için bölgede geniş çaplı operasyon başlatılmıştır."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Siirt'te PKK Bombası: 1 Korucu Şehit, 3 Korucu Yaralı (3) - Son Dakika


Advertisement