Siirt'te Sürücülere Kış Uyarısı - Son Dakika
Yerel

Siirt'te Sürücülere Kış Uyarısı

Siirt'te Karayolları 94. Şube Şefi Sebahattin Direk, sürücüleri kış mevsiminde yaşanabilecek olumsuz hava şartlarına karşı önlem almaları konusunda uyarıda bulundu.

28.11.2014 14:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt'te Karayolları 94. Şube Şefi Sebahattin Direk,  sürücüleri kış mevsiminde yaşanabilecek olumsuz hava şartlarına karşı önlem almaları konusunda uyarıda bulundu.

Direk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kışın gelmesiyle beraber bölgede kar yağışlarının başladığını belirterek, sürücülerin mağdur olmamaları için gerekli önlemleri almaları gerektiğini söyledi.

Sürücülerin, kar yağışı sırasında mutlaka kar lastikleri ve zincir takmaları gerektiğini belirten Direk, "Özellikle Siirt- Eruh, Siirt- Pervari ve Şirvan yol ayrımı, Cevizlik ve Oya köyü yollarını kullanacak araç sürücülerinin kış lastiklerini takmaları, zincir ve çekme halatlarını yanlarında bulundurmaları hayati önem taşımaktadır. Sürücülerimiz araçlarının bakımını düzenli olarak yapmaları ve deforme edilmiş lastiklerini değiştirmeleri gerekiyor" diye konuştu.

Ticari araçlar için kış lastiği uygulamasının 1 Aralık'ta başlayacağını anımsatan Direk, tüm araç sahiplerinin kış lastiği konusunda duyarlı olması gerektiğini kaydetti. - Siirt

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Siirt'te Sürücülere Kış Uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement