Siirt'te Teröristlerin 5 Aracı Kundaklaması - Son Dakika
Yerel

Siirt'te Teröristlerin 5 Aracı Kundaklaması

Siirt\'te Teröristlerin 5 Aracı Kundaklaması

Siirt'te faaliyet gösteren iki özel firmaya ait 5 aracın kundaklanmasıyla ilgili, teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için bölgede başlatılan operasyonun devam ettiği bildirildi.

10.08.2015 21:03

Siirt'te faaliyet gösteren iki özel firmaya ait 5 aracın kundaklanmasıyla ilgili, teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için bölgede başlatılan operasyonun devam ettiği bildirildi.

Siirt Valiliği'nden yapılan açıklamada, kentteki iki özel firmaya ait 5 aracın, terör örgütü PKK mensuplarınca kundaklandığını hatırlatıldı.

Pervari'de özel bir firmaya ait 2 kamyonun, odun taşıdığı sırada Geçittepe mevkisinde silahlı terör örgütü mensuplarınca durdurulduğu, şoförlerin araçtan indirildiği ve iki kamyonun da depolarındaki yakıtlar kullanılarak ateşe verildiği belirtildi.

Eruh'ta ise Okçular köyünde parke döşeme işi yapan özel bir inşaat firmasına ait 3 kamyonun, aynı gün Pervari ilçesinde Doğanca köyü Jandarma Karakol Komutanlığı sorumluluk sahasında silahlı bölücü terör örgütü mensuplarınca yakıldığı ifade edildi.

Can kaybının yaşanmadığı belirtilen açıklamada, teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için de bölgede başlatılan operasyonun devam ettiği kaydedildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Siirt'te Teröristlerin 5 Aracı Kundaklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement