Siirtli Kadınlar Başbakan Erdoğan İçin Tillo'da Dua Etti - Son Dakika
Güncel

Siirtli Kadınlar Başbakan Erdoğan İçin Tillo'da Dua Etti

Siirtli Kadınlar Başbakan Erdoğan İçin Tillo\'da Dua Etti

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Siirt Kadın Kolları üyeleri, Başbakan Erdoğan’a destek amacıyla Tillo ilçesi İbrahim Hakkı Hz. Türbesi önünde dua etti.

17.01.2014 15:29

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Siirt Kadın Kolları üyeleri, Başbakan Erdoğan'a destek amacıyla Tillo ilçesi İbrahim Hakkı Hz. Türbesi önünde dua etti.

Ellerinde pankart taşıyan bayanlar, Başbakan Erdoğan lehine slogan atarak türbe önünde toplandı. Düzenlenen törende bir konuşma yapan AK Parti Siirt Kadın Kolları Başkanı Nurten Temiz, 17 Aralık'ta seçilmiş iradeye darbe vurmak için, karanlık güçlerin devreye girdiğini söyledi. Temiz, "Bizler AK Parti kadın kolları üyeleri olarak, ülkemizde oynanan oyunları çok iyi bir şekilde tahlil edebiliyoruz. Siirt Beyaz Ay Derneği ve girişimci kadın derneği olarak, böyle bir organizasyon düzenledik ve Başbakan Erdoğan'a destek olmak için geldik. Ülkemiz, son dönemde büyük bir gelişme kaydetmişken, dış güçlerin bizi bölme oyununa karşı birlik olduğumuzu göstermek istiyoruz. Duanın ehemmiyetini bildiğimiz için, bu mübarek cuma gününde dua kalbinin açık olduğu bu saatte Allah'a iltica ederek dua edeceğiz. Biz, dört bir yanımızda düşmanımızın bizi bölmek için fırsat kolladığını görüyoruz ve bu oyunu da bozmalıyız. Siirt 3 dilli kardeş şehirdir. 3 dilli kardeşlerimizle buraya gelerek Başbakan Erdoğan'a destek veriyoruz" dedi.

AK Parti İl Başkanı Nihat Yumuk, Tillo Belediye Başkanı Mesut Menduhoğlu ve AK Parti Gençlik Kolları üyelerinin de destek verdiği etkinlik, okunan dua ve salavatın ardından sona erdi. - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Siirtli Kadınlar Başbakan Erdoğan İçin Tillo'da Dua Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement