Silifke'de 150 Kişi AK Parti'ye Katıldı - Son Dakika
Politika

Silifke'de 150 Kişi AK Parti'ye Katıldı

Silifke\'de 150 Kişi AK Parti\'ye Katıldı

Mersin’in Silifke ilçesinde, daha önce diğer partilere oy vermiş veya üye olan 150 kişi, düzenlenen törenle AK Parti’ye katıldı.

30.10.2015 10:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Silifke ilçesinde, daha önce diğer partilere oy vermiş veya üye olan 150 kişi, düzenlenen törenle AK Parti'ye katıldı.

AK Parti'ye katılanlara Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı, AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Lütfi Elvan parti rozetini taktı.

AK Parti'ye katılanlara teşekkür eden Elvan, "Öncelikle partimize katılan arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyor, hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Seçim beyannamelerinde olmayan yeni müjdeler veren Elvan, şöyle devam etti:

"Lisans öğrencilerinin 330 TL olan burs miktarları yıl başından itibaren 400 TL'ye çıkarılacak. Polislerin emniyet hizmet tazminatları yüzde 25 arttırılacak. Böylece maaşlarında 240 TL ile 580 TL arasında artış sağlanmış olacak. Er ve erbaşların harçlığı 2.5-3 katına çıkarılacak. Böylece Mehmetçiklerimiz 100 TL'ye kadar harçlık almış olacaklar. Askeri öğrencilerin 40 TL ile 200 TL arasında değişen harçlıkları iki katına çıkarılacak. Böylece 400 TL'ye kadar harçlık almış olacaklar. Astsubayların, 2003 yılı öncesi ve sonrası mezuniyetler ile oluşan farkı gideren emeklilik intibakları gerçekleştirilecek. Uzman erbaşların 2200 olan ek göstergeleri 3000'e çıkarılacak. Gençlerin okulunu bitirip iş sahibi olmadan önce oluşmuş genel sağlık sigortası borçları silinecek. 65 yaşın üzerinde olup maaş almaya hak kazanmış bütün yaşlılar, kimin yanında yaşarsa yaşasın, maaşını alabilecek. Yanında yaşadığı oğlu veya kızının geliri ne olursa olsun maaşları kesilmeyecek. Bununla ilgili kanun değişikliği yapılacak ve yaşlıların bu sorunu da çözülecek. Muhtarların 950 TL olan maaşları 1300 TL'ye yükseltilip, asgari ücrete endekslenecek. Şubat ayında 30 bin öğretmen atanacak." - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Silifke'de 150 Kişi AK Parti'ye Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement