Silopi'de 2 PKK'lı Öldürüldü, 1'i de Sağ Olarak Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Silopi'de 2 PKK'lı Öldürüldü, 1'i de Sağ Olarak Yakalandı

Silopi\'de 2 PKK\'lı Öldürüldü, 1\'i de Sağ Olarak Yakalandı

Şırnak'ın Silopi İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin polis memuru Yaşar Yavaş'ın şehit ettiği roketatarla saldırının ardından düzenlenen operasyonlarda 2 PKK'lı öldürüldü, biri de sağ olarak yakalandı.

05.04.2016 17:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ın Silopi İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin polis memuru Yaşar Yavaş'ın şehit ettiği roketatarla saldırının ardından düzenlenen operasyonlarda 2 PKK'lı öldürüldü, biri de sağ olarak yakalandı.

Silopi'de gece PKK'lı teröristlerin zırhlı polis aracına düzenlediği roketatarlı saldırıda Özel Harekat polisi Yaşar Yavaş şehit oldu, 4 polis memuru da yaralandı. Saldırının ardından güvenlik güçleri PKK'lıları etkisiz hale getirmek için geniş kapsamlı operasyon başlattı. Operasyonlarda 2 PKK'lı ölü, biri de sağ olarak ele geçirildi. Şırnak Valiliği'nden yapılan açıklamada, "İlimiz Silopi ilçesinde 05.04.2016 tarihinde PKK/KCK terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada 2 bölücü terör örgütü mensubu silah ve mühimmatlarıyla birlikte ölü olarak ele geçirilmiş olup; ayrıca ilçede yapılan operasyonlarda 1 bölücü terör örgütü mensubu da sağ olarak ele geçirilmiştir. Bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik operasyonlar devam etmektedir" denildi.

Öldürülen ve sağ olarak ele geçirilen PKK'lıların üzerlerinde 2 adet M-16 piyade tüfeği, 1 Kalaşnikof piyade tüfeği, 11 adet el bombası, 13 Kalaşnikof şarjörü, 1 adet telsiz, 2 adet hücum yeleği ele geçirildi.

- Şırnak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Silopi'de 2 PKK'lı Öldürüldü, 1'i de Sağ Olarak Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement