Silopi Köy Okulu Koleje Çevrildi - Son Dakika
Yerel

Silopi Köy Okulu Koleje Çevrildi

Silopi'ye bağlı Ceylan köyü okulu müdürü yaptığı hizmetlerle öğrencilerin gönlünde taht kurdu.

10.04.2015 17:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Silopi'ye bağlı Ceylan köyü okulu müdürü yaptığı hizmetlerle öğrencilerin gönlünde taht kurdu.

Yaklaşık bir yıldır Ceylan İlk ve Ortaokulunda müdürlük yapan Aydın Vural, diğer öğretmenlerle el ele vererek, okulun fiziki ortamını adeta koleje çevirdi.

İş adamlarından da destek alan Vural, okula bilim ve teknoloji ve anasınıfı kazandırdı.

Okulun koridorlarına öğrencileri motive edici sözler yazdıran Vural, yaptığı açıklamada, yaklaşık 4 ay önce okulu kolej seviyesine getirmek için kendilerine hedef koyduklarını söyledi.

Vural, şöyle dedi:

"Okulumuzda eğitim gören 140 öğrenci Ankara, İstanbul ve Türkiye'nin her yerinde eğitim gören öğrencilerden farklı değildir. Biz burada şunu göstermek istedik, Türkiye de en kaliteli eğitim hangi okulda veriliyorsa Şırnak'ın Silopi ilçesindeki bir köy okulunda bu eğitim veriliyor. Amacımız bu okuldan dünya çapında bilim adamları yetiştirebilmek ve Türkiye'nin adını bir köy okulu ile duyurabilmek."

Okuldaki değişim sayesinde öğrencilerin başarısında gözle görünür artışlar olduğunu fark ettiklerini ifade eden Vural, öğrencilerin kişilik ve karakterlerinin değiştiğini kaydetti.

Öğrencilerden Çağdaş Yalçın da, İstanbul'da okuyan öğrencilerden bir farklarının olmadığını dile getirerek, "Aydın hoca bize tüm imkanları sundu. Bizim düzenli ve temiz olmamızı istedi. Hepimiz buna gayret ettik. Onu çok seviyoruz" şeklinde konuştu.

Tamer Mungan ise, okul müdürü Vural'ın öğrencilere ayrım yapmaksızın yardımda bulunduğunu anlattı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Silopi Köy Okulu Koleje Çevrildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement