Diyarbakır'da Silvan Halkı Terörün İzlerini Silmeye Çalışıyor - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır'da Silvan Halkı Terörün İzlerini Silmeye Çalışıyor

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde 3 mahallede 12 gün süren sokağa çıkma yasağının ardından vatandaşlar, PKK'lı teröristlerin saldırılarının izlerini silmeye çalışıyor.

15.11.2015 20:58  Güncelleme: 01:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Silvan'da belediye işçilerinin hendeklerde su hattı onarımlarından detaylar-Elektrik direğine çıkan işçi-Sokaklardaki Silvalılardan detaylar Silvan'da terörün izleri siliniyor- Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde 3 mahallede 12 gün süren sokağa çıkma yasağının ardından vatandaşlar, PKK'lı teröristlerin saldırılarının izlerini silmeye çalışıyor- Hendeklerin kapatıldığı ve barikatların kaldırıldığı mahallelerdeki evlerine dönen vatandaşlar, zarar gören eşyalarını onarıyor Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde yaşayan vatandaşlar, PKK'lı teröristlerin saldırılarının izlerini silmeye çalışıyor.Tekel, Konak ve Mescit mahallelerinde güvenlik güçlerince terör örgütü PKK mensuplarının yakalanması, hendeklerin kapatılması ve barikatların kaldırılması için gerçekleştirilen operasyonlar sona erdi.Hendeklerin kapatıldığı ve barikatların kaldırıldığı mahallelerdeki ikametgahlarına 12 gün aradan sonra dönen vatandaşlar, teröristlerin evlerine verdiği zararı görünce büyük şaşkınlık yaşadı. PKK'lı teröristlerin neden olduğu tahribatın izlerini silmek için çaba gösteren mahalle sakinleri, zarar gören eşyalarını onarıyor. Dicle Elektrik Dağıtım AŞ (DEDAŞ) ekipleri de teröristlerin saldırıları nedeniyle hasar gören enerji nakil hatlarını yeniliyor.

Diyarbakır\'da Silvan Halkı Terörün İzlerini Silmeye Çalışıyor
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Diyarbakır'da Silvan Halkı Terörün İzlerini Silmeye Çalışıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • şahin: Heval isimli hain. Size bu devlette nefrs almak bile en büyük hediyedir. Senin gibi terör yandaşlarının kökünü kazıyana kadar bu dava bitmeyecek... 0 0 Yanıtla
  • Heval: Acaba Silvan'da devlet terörün izleri bitermi 0 0 Yanıtla

Advertisement