Silvan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Mali Kongresi Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Silvan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Mali Kongresi Yapıldı

Silvan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Mali Kongresi Yapıldı

Diyarbakır'ın Silvan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Mali Kongresi üyelerin katılımıyla yapıldı.

22.02.2014 12:19

Diyarbakır'ın Silvan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Mali Kongresi üyelerin katılımıyla yapıldı.

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi toplantı salonunda yapılan kongrenin divan başkanlığını Şah İsmail Işık divan katipliğini ise Orhan Yüzkan yaptı. Kongrede bir konuşma yapan Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifler Bölge Birliği Başkanı Ekrem Karataş, banka sistemleri arasında en düşük faizin Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi aracılığıyla sağlanan krediler olduğunu söyledi.

Daha sonra konuşan Silvan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Muhittin Kan, her yıl bu zamanlarda kongrelerini yapıp ortaklarına hesap verme zorunluluklarının olduğunu söyledi. Kan, "Matematiksel rakamlar ilgili maddelerde sizlere anlatılacağı için detaylara girmeden 2013 yılında yaptıklarınızı ve 2014 yılındaki hedeflerimizi sizlere arz edeyim. Ancak şunu itiraf etmeliyim ki tarihi kadim uygarlıklarında birçok medeniyete eşiklik etmiş ilçemizin bugün itibari ile diğer alanlarında olduğu gibi bizim alanımızda da istediğimiz seviyede değildir. Şunu çok iyi bilmeliyiz ki sizlere daha iyi hizmet verebilmek ve istediğiniz kredileri alabilmemiz için kesinlikle takibimizin düşmesine bağlıdır. Bizim kooperatifimiz 6. grupta olup şuan için 35 bin lira ile 50 bin lira arasında kredi dağıtabilmekteyiz. Temennimiz takibimizin daha da düşmesi ve esnaf ve sanatkarlarımızın bizden istedikleri kadar kredi alabilmeleridir" diye konuştu.

Kongre daha sonra basına kapalı devam etti. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Silvan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Mali Kongresi Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement