Şimşek, CHP İl Başkanlığı İçin Adaylığını Açıkladı - Son Dakika
Yerel

Şimşek, CHP İl Başkanlığı İçin Adaylığını Açıkladı

Mesut Şimşek, CHP il başkanlığına aday olduğunu bildirdi.

30.09.2014 13:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mesut Şimşek, CHP il başkanlığına aday olduğunu bildirdi.

Şimşek, il binasında yaptığı basın açıklamasında, Cumhuriyetin bugünlerde kritik kavşaklardan geçtiğini, Türkiye'yi esenliğe çıkaracak tek partinin CHP olduğunu söyledi.

Bugün Türkiye'de CHP'ye ve onun örgütlü gücüne her zamandan daha çok ihtiyaç duyulduğunu ifade eden Şimşek, partisinin Türkiye'nin umudu ve halkın gözbebeği olduğunu savundu.

CHP'ye gönül verenlerin daima umutla ileriye baktıklarını, partisinin örgütlü gücüne güvendiğini dile getiren Şimşek, "Bu köklerden, bu örgütlü güçten aldığım güçle huzurlarınıza çıkıyorum. Yapılacak olağanüstü kongrede başkan adayı olacağımı duyurmak istiyorum" dedi.

Kendisi de dahil olmak üzere diğer adaylar için sürekli "kimin adayı, hangi grubun adamı" gibi sorular sorulduğunu belirten Şimşek, şöyle konuştu:

"Önce kendi adıma açıklıyorum. Kimsenin değil, sadece delegelerin adayıyım. Hiçbir grubun adayı değilim. Çünkü Antalya'da tek grup vardır, o da Cumhuriyet Halk Partisi'dir. Ne kendime ne de diğer adaylara, birilerinin adamı, falanca grubun adayı gibi delegelerin iradesine ipotek koyan ve kendi tapulu malı gibi muamele yapan bir anlayışı yakıştıramam, layık göremem. Partimizde her bir üyenin iradesi kutsalımızdır. İradeye ipotek koyan anlayışları şiddetle reddediyorum."

Partisinin imkanları dahilinde projelerini hazırladığını anlatan Şimşek, 12 Ekim'de yapılacak seçimlerde il başkanı olacağına inandığını kaydetti. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şimşek, CHP İl Başkanlığı İçin Adaylığını Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement