Sındırgı Belediyesi Emitt Fuarı'nda - Son Dakika
Yerel

Sındırgı Belediyesi Emitt Fuarı'nda

Sındırgı Belediyesi Emitt Fuarı\'nda

Balıkesir’in Sındırgı Belediyesi, İstanbul TÜYAP Beylikdüzü Fuar alanında bu yıl 19.su düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na (EMİTT)’na katıldı.

23.01.2015 16:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Sındırgı Belediyesi, İstanbul TÜYAP Beylikdüzü Fuar alanında bu yıl 19.su düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na (EMİTT)'na katıldı.

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMİTT)'e Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, İlçe Kaymakamı Ercan Ateş, Belediye Meclis Üyesi Hüseyin İlhan ile birlikte katıldı. Başkan Yavaş, Termal Turizm alanında her geçen gün gelişmekte olan Sındırgı için turizm fuarlarının önemli olduğunu belirtti. Balıkesir Valiliği bünyesinde 20 nolu stantta yer alan Sındırgı standı katılımcılar tarafından ziyaretçi akınına uğradı. Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, EMITT Fuarı'nın Sındırgı için önemini vurgulayarak, Sındırgı'nın uzun yıllardır bu fuarda yer aldığını söyledi. Bu yılda EMITT Fuarında yer aldıklarını belirten Başkan Yavaş, "Dünya'nın beşinci büyük turizm fuarı konumuna sahip EMITT Fuarı'nı önemsiyoruz. Standımızda, tur operatörü temsilcileri ve Kültür ve Turizm Bakanlığı yetkilileriyle görüşmeler yapacağız. İlçemiz turizmine katkılar sağlayan EMITT Fuarı'nda bu yıl ilçemizi en iyi şekilde tanıtmaya gayret göstereceğiz" dedi.

Büyük ilgi gören Sındırgı standında ilçeyi temsil eden tarihi ve turistik görseller ve yayınların yanında Sındırgı'nın kültürünü farklı yönleriyle tanıtan yiyeceklerden giysilere kadar çok sayıda materyal ve malzeme sergileniyor. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sındırgı Belediyesi Emitt Fuarı'nda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement