Sinirlenen Sürücü Hıncını Alamadı, Kendisine Çarpan Kamyonete Çarptı - Son Dakika
Güncel

Sinirlenen Sürücü Hıncını Alamadı, Kendisine Çarpan Kamyonete Çarptı

Bitlis'in Tatvan ilçesinde MOBESE'ye yansıyan bir kazada, kamyonetin çarptığı otomobilin sürücüsü, hırsını alamayıp kendisine çarpan aracın üzerine sürdü.

15.01.2015 17:24  Güncelleme: 18:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis'in Tatvan ilçesinde MOBESE'ye yansıyan bir kaza görüntüsünde, kamyonetin çarptığı otomobilin sürücüsü, geri manevra yapıp, kendisine çarpan araca hızlı bir şekilde çarptı. Hırsını alamayan sürücü, aracından çıkıp diğer araç sürücüsüne saldırdı.

HIRSINI ALAMADI, KENDİSİNE ÇARPAN KAMYONETE ÇARPTI

Bitlis-Tatvan karayolunun sanayi mevkiinde meydana gelen kaza MOBESE kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntüde, Tatvan Küçük Sanayi Sitesi'nden çıkış yapan bir otomobile, karşı yönden gelen bir kamyonet çarpıyor. Yaklaşık 10 metre sürüklenen otomobil sürücüsü, aracından çıkıp sağa sola bakındıktan sonra tekrar otomobile binerek geri manevra yapıp, kendisine çarpan araca hızlı bir şekilde çarpıyor.

SONRA SÜRÜCÜYE SALDIRDI

Hırsını alamayan sürücü, otomobilinden çıkıp tekrar diğer araç sürücüsüne saldırıyor.

Öte yandan, sürekli kazaların yaşandığı Bitlis-Tatvan- Ahlat yol ayrımında MOBESE'ye takılan bir başka kazada da kavşağı hızla geçen bir kamyon, başka istikametten gelen bir minibüse çarpıyor.

Sinirlenen Sürücü Hıncını Alamadı, Kendisine Çarpan Kamyonete Çarptı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sinirlenen Sürücü Hıncını Alamadı, Kendisine Çarpan Kamyonete Çarptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement