Sinpaş Denizli Basket Şampiyon Olmak İstiyor - Son Dakika
Spor

Sinpaş Denizli Basket Şampiyon Olmak İstiyor

Sinpaş Denizli Basket Şampiyon Olmak İstiyor

Türkiye Basketbol 2. Ligi Play-Off çeyrek finalinde Adanaspor’u eleyerek yarı finale çıkan yeşil-lacivertliler, tarihinde ilk kez Türkiye Basketbol Ligi’ne yükselmek istiyor.

20.05.2015 15:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Basketbol 2. Ligi Play-Off çeyrek finalinde Adanaspor'u eleyerek yarı finale çıkan yeşil-lacivertliler, tarihinde ilk kez Türkiye Basketbol Ligi'ne yükselmek istiyor.

Sinpaş Denizli Basket Play-Off çeyrek finalinde Adanaspor'u iki maçta da mağlup ederek yarı finale yükselirken, Tüyap Büyükçekmece - Akhisar Belediye maçının galibini beklemeye başladı.

Ligin iyi basketbol oynayan ekiplerinden birini elediklerini belirten Koç Okan Çevik, "Play-Off'ta her maçın zor geçeceğini söylemiştik. İlk maçta 68-62 kazandık ama zorlandık. Adana'daki mücadelede son dakikaya kadar gerideydik. Son saniye basketiyle kazanıp, yarı finale yükseldik. İlk hedefi aştık. Şimdi rakibimizi bekliyoruz. Hedefi olan bir takımız. Denizli'ye basketbolda 1. Lig sevinci yaşatmak istiyoruz. Bu doğrultuda yola emin adımlarla devam ediyoruz" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Sinpaş Denizli Basket Şampiyon Olmak İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement