Şırnak Belediye Başkanı Kadırhan: Emeğe Geçen Herkese Teşekkürler (2) - Son Dakika
Güncel

Şırnak Belediye Başkanı Kadırhan: Emeğe Geçen Herkese Teşekkürler (2)

Şırnak Belediye Başkanı Kadırhan: Emeğe Geçen Herkese Teşekkürler (2)

ŞIRNAKLILAR SEVİNDİHakkari ve Şırnak'ın il statüsünden çıkarılmasıyla ilgili düzenlemenin Torba Kanun tasarı metninden 4 partinin ortak önergesi ile çıkarılması, Şırnaklıları sevindirdi.

19.08.2016 13:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ŞIRNAKLILAR SEVİNDİ

Hakkari ve Şırnak'ın il statüsünden çıkarılmasıyla ilgili düzenlemenin Torba Kanun tasarı metninden 4 partinin ortak önergesi ile çıkarılması, Şırnaklıları sevindirdi. Şırnak kent merkezindeki 14 Mart'ta uygulanmaya başlanan ve halen süren yasaklar nedeniyle Silopi'ye yerleşen Şırnaklılar, karardan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Sait Caner, Şırnak'ın il olarak kalmasının kendilerini çok sevindirdiğini belirtirken, Livan Balık ise, öncelikle kararın Şırnak halkına hayırlı olmasını diledi. Ferhat Şan, Şırnaklı olarak emeği geçen bütün partilere teşekkür ettiğini belirterek, "Emeği geçen bütün arkadaşlara canı gönülden teşekkür ediyorum. Şırnak'ın il olarak kalması bizim için çok büyük bir avantajdır. Özellikle bu süreçte. İlçe olsaydı baya bir mağdur duruma düşecektik. Çok seviniyorum il kaldığı için. Herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Azad Sevim de "Öncelikle hükümet ve muhalefet partilerine teşekkür ediyoruz. Şırnak'ın il kalmasında emeği geçen tüm insanlara, tüm halklara teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Mehmet Selim YALÇIN/SİLOPİ,(Şırnak),-

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şırnak Belediye Başkanı Kadırhan: Emeğe Geçen Herkese Teşekkürler (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement