Şırnak Cizre'de Darbe Girişimi Protesto Edildi - Son Dakika
Güncel

Şırnak Cizre'de Darbe Girişimi Protesto Edildi

Şırnak Cizre\'de Darbe Girişimi Protesto Edildi

Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde vatandaşlar ellerinde Türk bayrakları ile yürüyerek, darbe girişimini protesto ederek 'demokrasi nöbeti' tuttu.

18.07.2016 03:07

Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde vatandaşlar ellerinde Türk bayrakları ile yürüyerek, darbe girişimini protesto ederek 'demokrasi nöbeti' tuttu.

Cizre'de darbe girişimini protesto etmek için camilerden yapılan anonslarda halkın Hükümet Konağı önünde toplanma çağrısı yapıldı. Çağrı üzerine Orhan Doğan Caddesi üzerinde toplanan yaklaşık 3 bin kişi ellerinde Türk bayraklarıyla Hükümet Konağı önüne yürüdü.

Yürüyüş sırasında polis ekipleri sıkı güvenlik önlemleri aldı.

Hükümet Konağı önünde toplanan kalabalığa konuşan Ak Parti Şırnak Kadın Kolları Başkanı Hatice Atak, bölgenin il ve ilçelerinde kazılan hendeklere dikkat çekerek, Bütün yüreğimle söylüyorum, çukurların dahi kazılmasından Fetocuların emeği vardır. Bizim Kürt milletimiz kendi halkına zarar verme. Bakın Şırnak'ta paşalar yakalandı. Sözde o paşalar bir ay öncesinde bu terör ile mücadele ediyorlardı. Ama en büyük terör örgütü, vatana, bayrağa, bu ülkeye halkı tarafından seçilmiş Cumhurbaşkanına ihanet edeceklerdi. Sizlerin sayesinde Kürt'ün, Türk'ün, Çerkez'in sayesinde bugün ülkemiz güçlü. Ama durmayacağız, uyumayacağız, yatmayacağız, dik duracağız dedi.

Kalabalık daha sonra 'demokrasi nöbeti' tuttu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şırnak Cizre'de Darbe Girişimi Protesto Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement