Şırnak Şehit Asker Isa Nazlım Için Uğurlama Töreni - Son Dakika
Güncel

Şırnak Şehit Asker Isa Nazlım Için Uğurlama Töreni

Şırnak Şehit Asker Isa Nazlım Için Uğurlama Töreni

Şırnak'ta PKK'dan bombalı tuzak; 1 asker şehit (2)ŞEHİT ASKER İSA NAZLIM İÇİN UĞURLAMA TÖRENİUludere İlçesi Andaç Köyü Kopki bölgesinde PKK terör örgütünce tuzaklanan el yapımı patlayıcıyı infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Piyade Er İsa Nazlım için 23'üncü Jandarma Tümen Komutanlığı'nda...

30.11.2016 18:57

Şırnak'ta PKK'dan bombalı tuzak; 1 asker şehit (2)

ŞEHİT ASKER İSA NAZLIM İÇİN UĞURLAMA TÖRENİ

Uludere İlçesi Andaç Köyü Kopki bölgesinde PKK terör örgütünce tuzaklanan el yapımı patlayıcıyı infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Piyade Er İsa Nazlım için 23'üncü Jandarma Tümen Komutanlığı'nda akşam saatlerinde uğurlama töreni düzenlendi. Törene, Şırnak Belediyesi'ne kayyum olarak görevlendirilen Vali Yardımcısı Turan Bedirhanoğlu, Vali Yardımcısı Ali Arıkan, 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tuğgeneral Ercan Yaşin, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, güvenlik korucuları ve şehit askerin silah arkadaşlarıyla polisler katıldı.

Şehit asker Piyade Er İsa Nazlım'ın Türk Bayrağı'na sarılı naaşının katafalka konulması ile başlayan tören, şehidin öz geçmişinin okunmasıyla devam etti. Dua okunmasının ardından şehit İsa Nazlım'ın tabutu silah arkadaşlarının omuzlarında ambulansa taşınarak, karayolu ile Şerafettin Elçi Havalimanı'na gönderildi. Oradan da defnedilmek üzere şehit Piyade Er İsa Nazlım'ın naaşı memleketi Ankara'ya uğurlandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şırnak Şehit Asker Isa Nazlım Için Uğurlama Töreni - Son Dakika


Advertisement