Şırnak'ta PKK'lılar Üs Bölgesine Saldırdı - Son Dakika
Güncel

Şırnak'ta PKK'lılar Üs Bölgesine Saldırdı

Şırnak\'ta PKK\'lılar Üs Bölgesine Saldırdı

Şırnak'taki Damlarcı Üs Bölgesi'ne, PKK'lılar tarafından roketatar ve otomatik silahlarla saldırı düzenledi. Askerler karşılık verince teröristler dağlık alana kaçtı.

01.09.2015 13:23  Güncelleme: 14:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ın Güçlükonak ilçesinde bulunan Damlarcı Üs Bölgesi'ne, PKK'lılar tarafından roketatar ve otomatik silahlarla saldırı düzenledi. Askerlerin de anında karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Yoğun ateş altında kalan teröristler dağlık alana kaçtı.

ÜS BÖLGESİNE SALDIRI

Şırnak'ın Güçlükonak ilçesinde Küpeli ile Kilise dağları arasında bulunan Damlarca Üs Bölgesi'ne bugün sabah saatlerinde PKK'lı teröristler roketatar ve otomatik silahlarla saldırı düzenledi.

DAĞLIK ALANA KAÇTILAR

Askerlerin de anında karşılık vermesiyle birlikte çatışma çıktı. Yoğun ateş altında kalan PKK'lılar dağlık alanlara kaçarken, çatışmada ölen ya da yaralanan olup olmadığı konusunda bir açıklama yapılmadı.

OPERASYONLAR SÜRÜYOR

Kaçan PKK'lıların etkisiz hale getirilmesi için bölgede hava destekli operasyonlar sürüyor. Atak ve Kobra tipi helikopterler PKK'lıların bulunduğu alanları ateş altına aldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şırnak'ta PKK'lılar Üs Bölgesine Saldırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • anadolu: İkiyüzlülük genlerine işlemiş bunların ne desen boş toprağın altı bile fazla bunlara 14 0 Yanıtla
  • Abuzer: Barış için dün pekakanın ayağına hakım gönderenler bu güne ne diyecekler merak ediyorum 2 0 Yanıtla
  • zaza : senin daha kanaat getiremedigin bir soru var bence bunlar hepsi siyasi oyun bence yoksa gupe gunduz adamlar tabura saldiri yapiyor asker ise sadece karsilik veriyor nerde sakerin donanmisi nasil oluyoda adamlar kaciyor allahtan pkk bu ya dis ulkelerden biri olsa turkiyeyi iki gunde ele alirlar yani anliyacagin hepsi secimm oyunu bunlarin tabura saldiri yapanda pkk degil kendi oyunlari sadece 1 1 Yanıtla
  • erdan: ulan pislik pkk lar allah size öyle bir vuracakki dünyanız kararacak 1 0 Yanıtla
  • karataşli: pkk itleri bakin isidi cagiririm akilli olun 1 0 Yanıtla
  • habeş: işit geliyo kaçın kırolar 0 0 Yanıtla

Advertisement