Terör Örgütü PKK'ya Büyük Operasyon - Son Dakika
Güncel

Terör Örgütü PKK'ya Büyük Operasyon

Şırnak kırsalında kış üslenmesine geçen PKK'ya yönelik büyük operasyon başlatıldı. Obüs ve havan atışlarının yapıldığı bölgeden dumanlar yükseliyor.

13.10.2016 13:36  Güncelleme: 14:09

Şırnak Valiliği tarafından geçtiğimiz günlerde özel güvenlik bölgesi ilan edilen Bestler-Dereler ile Namaz Dağı bölgesinde kış üslenmesine geçen PKK'lı teröristlere yönelik operasyon başlatıldı.

BÜYÜK OPERASYON DÜZENLENDİ

Şırnak Valiliği tarafından bir süre önce geçici güvenlik bölgesi ilan edilen Bestler Dereler ile Namaz Dağı bölgesinde kış üslenmesine geçen PKK'lı teröristlere yönelik Jandarma Özel Harekat ve komandoların katılımıyla büyük operasyon düzenlendi.

OBÜSLERLE DESTEK VERİLİYOR

Bestler Dereler bölgesi ile Namaz Dağı bölgesi mıntıkasında kış üslenmesine hazırlanan PKK'lı teröristlerin etkisiz hale getirilmeleri için başlatılan operasyona Namaz Dağı üs bölgesinden ve Çakırsöğüt 1'inci Komando Tugay Komutanlığı'ndan obüslerle destek veriliyor.

Terör Örgütü PKK'ya Büyük Operasyon

Özellikle Namaz Dağı bölgesinde PKK'lı teröristlerle zaman zaman sıcak temasların yaşandığı belirtildi.

HAVAN ATIŞLARI YAPILIYOR

Tespit edilen PKK'lı teröristlere ve kaçış güzergahlarına Namaz Dağı üs bölgesinden ve Çakırsöğüt 1'nci Komando Tugay Komutanlığı'ndan obüs ve havan atışları yapılıyor. Yapılan atışlar sonucunda bölgede yangın çıktığı görülürken, operasyonun tüm hızı ile devam ettiği belirtildi.

Terör Örgütü PKK'ya Büyük Operasyon

ŞIRNAK'TAN ACI HABER GELDİ

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesi Ayvalık köyü Hisarkapı mevkiinde arazide arama tarama faaliyeti yürüten askeri time PKK'lı teröristler tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Saldırıda açılan ilk ateşte 1 korucu ve 2 asker yaralandı.

PKK'LILAR ORMANLIK ALANA KAÇTI

Askerlerin anında karşılık vermesi ile çatışma çıkarken, PKK'lılar ormanlık alana kaçtı. PKK'lı teröristlerin yakalanması için bölgede operasyon başlatıldı.

YARALI KÖY KORUCUSU ŞEHİT OLDU

3 yaralı, bölgeye sevk edilen helikopterle Şırnak Asker Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralı Geçici Köy Korucusu İhsan Öter yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit olurken, yaralı 2 uzman çavuşun ise ameliyata alındığı belirtildi.

Terör Örgütü PKK\'ya Büyük Operasyon
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Terör Örgütü PKK'ya Büyük Operasyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement