Şırnak'ta Yaralanan Polis: Onlar Kandırılmış İnsanlar, İnşallah Bunun Farkına Varırlar - Son Dakika
Güncel

Şırnak'ta Yaralanan Polis: Onlar Kandırılmış İnsanlar, İnşallah Bunun Farkına Varırlar

Şırnak\'ta Yaralanan Polis: Onlar Kandırılmış İnsanlar, İnşallah Bunun Farkına Varırlar

Şırnak'ta geçen 18 Ocak günü PKK'lı teröristlerin polis servis aracına roketatarlı saldırısında yaralı kurtulan polis memuru 25 yaşındaki Halil İbrahim Sevinç, "Bizim vatan millet için savaşıyoruz.

04.02.2016 18:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ta geçen 18 Ocak günü PKK'lı teröristlerin polis servis aracına roketatarlı saldırısında yaralı kurtulan polis memuru 25 yaşındaki Halil İbrahim Sevinç, "Bizim vatan millet için savaşıyoruz. Onların zaten bir amacı yok. Onlar kandırılmış bir insanlar. İnşallah onlar da bunun farkına varır. En kısa zamanda oralar temizlenecek" dedi.

Şırnak Yeni Mahalle'de 18 Ocak günü PKK'lı teröristlerin polis servisine roketatarlı saldırıda 2 polis şehit düştü, 10 polis memuru da yaralandı. Saldırıda başına isabet eden şarapnel parçası nedeniyle yaralanan ve Şırnak Devlet Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından taburcu olan Çevik Kuvvet Şubesi'nde görevli polis memuru Halil İbrahim Sevinç, izinli olarak memleketi Aksaray'ın Topakkaya Beldesi'nde baba evine geldi.

Sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Sevinç, saldırıyı anlatırken şunları söyledi:

"'Olay günü saat 18.20 sıralarında şubeden çıktık ve bizim servise roket attılar. Şoför olan polis arkadaşımız ve onun arkasında oturan arkadaşımız şehit oldu. Benimle birlikte 10 arkadaşım da yaralandı. Şehit olan arkadaşlarımın mekanı cennet olsun. Ailesine de sabır dilerim. Yaralarımız Allah'a şükür iyi. Şu an bir sıkıntımız yok. Ailemize ve bize moral olsun diye buraya ziyarete geldik. İyileştim Allah'a şükürler olsun. Yakın zamanda geri döneceğim."

"ONLARIN BİR AMACI YOK"

Teröristlerin kandırıldığı belirten Halil İbrahim Sevinç, "Allah'ın verdiği nefesi, Allah'tan başka kimse alamaz. Onların ölüleri ile bizim şehitlerimiz bir değil. Bizim şehitlerimiz, vatan ve millet için savaşıyor. Onların zaten bir amacı yok. Onlar, kandırılmış bir insanlar. İnşallah onlarda bunun farkına varır. En kısa zamanda oralar temizlenecek. Özel harekatçı abilerimiz, jandarma özel harekatçılarımız hepsi yiğitliğiyle, yüreğiyle orada çarpışıyor" dedi.

Kendisinin Çevik Kuvvet'te görev yaptığını anlatan Halil İbrahim Sevinç, "Orada bizlere verilen görevi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Böyle hain saldırılarla onlar bir yere varamazlar. Bizde inanç var, bizler inançlı insanlarız. Allah'a şükür neyin ne olduğunu biliyoruz ve farkındayız. Allah bizimle, inşallah bu vatan bölünemez. Bunların bölmeye gücü yetmez. Bizim yiğit abilerimiz olduğu sürece bizler yenilmeyeceğiz. Allah bizim yanımızda her zaman' 'diye konuştu.

POLİSİN BABASI, "VATAN İÇİN CANIMI VERMEYE HAZIRIM"

Yaralı oğlu Halil İbrahim Sevinç'in sağlık durumunun iyi olduğunu ve bir kaç günü kadar görev yerine geri döneceğini hatırlatan baba Veli Sevinç, vatan için canını vermeye hazır olduğunu belirtti.

Veli Sevinç, "Benim 2 oğlum var. Kendim de dahil bu vatan için biz her zaman canımızı veririz. Bu hainlere hiç bir zaman buraları bırakmayız. Bunu böyle bilsinler. Allah'ın izniyle bu memlekette Çanakkale Savaşı'nı, Kurtuluş Savaşı'nı atlatmışız. Kaldı ki bu 4 çapulcuya bu memleketi teslim etmeyiz. Allah devletimize milletimize zeval vermesin. Biz memleketimiz için çocuklarımız ile birlikte hazırız" dedi. - Aksaray

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şırnak'ta Yaralanan Polis: Onlar Kandırılmış İnsanlar, İnşallah Bunun Farkına Varırlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement