Sivas'ta Bayramlaşma Programı - Son Dakika
Yerel

Sivas'ta Bayramlaşma Programı

Sivas'ta, ramazan bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

28.07.2014 17:47  Güncelleme: 18:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ta, Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

İnönü Konağı'nda düzenlenen programda konuşan Sivas Valisi Alim Barut, Sivas'ta ilk bayramını yaşadığını söyledi.

Sivas'a gelmiş olmaktan son derece mutlu olduğunu ifade eden Barut,  "Sizlerle birlikte olmaktan, sizlerle bir bayram kutlamaktan dolayı son derece mutluyum, memnunum çünkü çok iyi münasebetler kurabiliyorum, diyaloglar çok iyi. Arkadaşlarımın bana verdikleri destek, karşılıklar çok iyi. Bundan dolayı da teşekkür ediyorum" dedi.

Türkiye'nin huzurlu bir ülke olduğunu belirten Barut, "Ülkemiz, Allah'a şükür ne kadar huzurluysa, Sivas'ımız o kadar huzurlu. Tabi ki çevremizde de huzuru bozan hususlar var. Dileğimiz, Allah onları da öncelikle huzura kavuşturur, Türkiye'deki huzur onlara da sirayet eder ve  böylece tüm insanlık olarak da huzurlu bayramları kutlarız" ifadesini kullandı.

Konuşmanın ardından, Barut, il protokolü ve vatandaşlar bayramlaştı.

Bayramlaşma programına, AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, Sivas Garnizon ve 5. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Fatih Celaleddin Sağır, Belediye Başkanı Sami Aydın, Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, Vali Yardımcısı Ömer Kalaylı, İl Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan, İl Müftüsü Recep Şükrü Balkan, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Bu arada, Vali Alim Barut, bayramlaşma programından önce, il protokolüyle, Sevgi Evleri'nde kalan çocukları ve Huzurevi sakinlerini ziyaret etti. - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sivas'ta Bayramlaşma Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement