Sivas'tan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Sivas'tan Kısa Kısa

Sivas'ın Suşehri ilçesinde Sağlık Yüksekokulu'nda şiir dinletisi düzenlendi.

11.04.2016 15:26

Sivas'ın Suşehri ilçesinde Sağlık Yüksekokulu'nda şiir dinletisi düzenlendi.

Okulun konferans salonunda düzenlenen programda, emekli Edebiyat Öğretmeni ve Yazar Rabia Deveci, yazdığı şiirleri okudu.

Suşehri Sağlık Yüksekokul Müdürü Doç. Dr Meral Kelleci, programın ardından Deveci'ye plaket takdim etti.

Kelleci, yaptığı açıklamada, amaçlarının okuldaki sosyal aktiviteyi artırmak olduğunu belirterek, bu tür programların devam edeceğini söyledi.

Kursiyerlere sertifikaları verildi

Suşehri ilçesinde "Uygulamalı Girişimcilik" kursuna katılan kursiyerlere sertifika verildi.

Halk Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda düzenlenen programda konuşan AK Parti Sivas Milletvekili Selim Dursun, girişimciliğin önemine vurgu yaptı.

Hükümetin, girişimcilere yönelik çalışmalar yaptığını belirten Milletvekili Dursun, bu çalışmaların devam edeceğini ifade etti.

Uygulamalı Girişimcilik kursunu başarıyla tamamlayan 25 kursiyere belge verdiklerini aktaran Dursun, "Bu hizmetlerin ve kredilerin sizlerden destek bulması bizleri mutlu ediyor. AK Parti iktidarının icraatlarını anlatmaya gerek yok. Çünkü verdiği sözleri yerine getiren güçlü bir devlet ve hükümet var." dedi.

Türkiye'nin büyüdüğünü ve geliştiğini dile getiren Dursun, şunları kaydetti.

"Türkiye, ileri gidecek hamleleri çok rahat yapmaya başladı. Devletimiz. çok güçlü. Onun için üzerimize çok fazla geliyorlar. Bizleri, terör belasıyla baş başa bırakmak istiyorlar. Ama, kendileri de ona maruz kalınca sesleri çıkmaya başlıyor. Son çukur kapanıp, son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar bu operasyonlar devam edecek. Bunu da uygulayacak kesin kararlı bir iktidar var."

Kursiyerlere belgelerini Milletvekili Dursun, Suşehri Kaymakamı Kadir Perçi ve Suşehri Belediye Başkan Vekili Nazif Karkın verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sivas'tan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement