Siverek'te PKK Operasyonuna 9 Tutuklama - Son Dakika
Güncel

Siverek'te PKK Operasyonuna 9 Tutuklama

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 14 şüpheliden, aralarında DBP'nin Viranşehir ve Haliliye ilçe eş başkanlarının da bulunduğu 9 kişi tutuklandı.

05.06.2016 12:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 14 şüpheliden, aralarında DBP'nin Viranşehir ve Haliliye ilçe eş başkanlarının da bulunduğu 9 kişi tutuklandı.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, geçen perşembe günü Siverek'in yanı sıra Birecik, Viranşehir, Haliliye ve Hilvan ilçelerinde eş zamanlı operasyon düzenledi. Terör örgütü PKK propagandası yapıp, örgüte yardım ettikleri gerekçesiyle yapılan operasyonda 14 kişi gözaltına alındı. Sorgulamalarının tamamlanmasının ardından Siverek adliyesine sevk edilen şüphelilerden 5'i adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, aralarında DBP Viranşehir İlçe eşbaşkanı Hoşnav Ata, DBP Haliliye İlçe eşbaşkanı İzzetin Gök ile Aytekin K., Şemsi A., Hürriyet S., Gülsüm Ç., Eyyüp Cenap B., Mustafa B. ve Mehmet D. tutuklanarak cezaevine konuldu. - Şanlıurfa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Siverek'te PKK Operasyonuna 9 Tutuklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement