Sivrihisar'ın Gelini Hemşerileriyle İftarda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Sivrihisar'ın Gelini Hemşerileriyle İftarda Buluştu

Sivrihisar\'ın Gelini Hemşerileriyle İftarda Buluştu

CHP Milletvekili ve PM Üyesi Prof. Dr. Gaye Usluer, Sivrihisar Sosyal Kültür ve Dayanışma Derneği iftarına katıldı.

13.07.2015 12:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Milletvekili ve PM Üyesi Prof. Dr. Gaye Usluer, Sivrihisar Sosyal Kültür ve Dayanışma Derneği iftarına katıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen'in de katıldığı geceye yoğun katılım oldu.

İftar sonrasında katılanlara teşekkür eden Sosyal Kültür ve Dayanışma Derneği üyeleri, şu duyguları paylaştı: "Sivrihisarlıların çoğunluğu Eskişehir'de yaşıyor, hemen her dönem Sivrihisar bir hemşerisini milletvekili çıkarmıştır. Prof. Dr. Gaye Usluer de, Sivrihisar'ın gelinidir. Bu nedenle milletvekili seçilmesinden çok mutluyuz. Mecliste sorunlarımızın takipçisi olacağını biliyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen'e çok teşekkür ediyoruz. Bizi her daim desteklediler. Şehrimizi marka yaptılar."

DESTEKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

Milletvekili Prof. Dr. Gaye Usluer ise, yaptığı konuşmada Sivrihisarlı hemşerilerine seçimlerdeki destekleri için teşekkür etti ve her zaman onların yanında olacağını belirtti. Hemşerilerinin Kadir Gecesi'ni ve yaklaşan Ramazan Bayramı'nı kutlayan Usluer, "Bu kutsal ve uğurlu günlerin birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın artmasına vesile olmasını diliyorum" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sivrihisar'ın Gelini Hemşerileriyle İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement