Sneijder'in Oyundan Alınması Hollanda'yı Karıştırdı - Son Dakika
Spor

Sneijder'in Oyundan Alınması Hollanda'yı Karıştırdı

Hollanda'nın İzlanda'ya 2-0 mağlup olduğu maçta Sneijder'in oyundan alınması ülkede eleştiri konusu oldu.

14.10.2014 12:31  Güncelleme: 15:42

Hollanda Milli Takımı dün deplasmanda İzlanda'ya 2-0 mağlup oldu. Türkiye'nin de bulunduğu A Grubu'nda üç maçta yalnızca bir galibiyeti bulunan Portakallar böylece üç maç sonunda üç puanda kaldı. Galatasaraylı Sneijder ise ilk 11'de başladığı maçı bitiremedi. 30 yaşındaki orta saha oyuncusu maçın ilk yarısının ardından oyun kenarına alındı ve yerini Klaas-Jan Huntelaar'a bıraktı.

"SNEIJDER'İ OYUNDAN ALMAMLIYDI"

Ancak Guus Hiddink'in öğrencileri ikinci yarıda da skoru değiştiremedi. Deneyimli teknik adamın bu tercihi ülkede doğru bulunmadı. 2010 Dünya Kupası'nda Hollanda'nın başındaki isim olan Bert van Marwijk, "Takımın yaratıcı bir oyuncuya ihtiyacı olduğu anlarda Sneijder'in oyundan alınması bence doğru değildi. Hiddink'in yapmaya çalıştığı şeyi anlayabiliyorum. Ancak ben olsam böyle bir değişiklik yapmazdım.Ayrıca Afellay da oyundan alınmamalıydı" dedi.

VAN DER VAAART'I YAKALADI

Öte yandan Wesley Sneijder dünkü İzlanda maçıyla başka önemli bir başarıya imza attı. Deneyimli futbolcu, milli takımda oynadığı maç sayısını 109'a çıkardı ve takım arkadaşı Rafael Van der Vaart'ı yakaladı. 130 kez ile Van der Sar ve 112 kez ile Frank de Boer'in ardından, Hollanda tarihinin en çok milli olan üçüncü oyuncusu olmayı başardı. Sneijder'in önümüzdeki maçlarda De Boer'i geçerek ikinciliğe çıkması bekleniyor. Fenerbahçeli Kuyt ise 104 kez milli olmuştu.


Milliyet

Sneijder\'in Oyundan Alınması Hollanda\'yı Karıştırdı
Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Sneijder'in Oyundan Alınması Hollanda'yı Karıştırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement