Sobi: "Turizm İçin Birlik Olmak Gerekli" - Son Dakika
Yerel

Sobi: "Turizm İçin Birlik Olmak Gerekli"

Sobi: "Turizm İçin Birlik Olmak Gerekli"

Ünye Turizm İşletmecileri Derneği Başkanı Adnan Sobi, “Turizm şehri kimliğini kazanmak, kalitesini artırmak ve bu kaliteyi sürdürmek için sadece Ünye ile değil Fatsa ve Ordu’nun tüm ilçeleri ile birlik olmak gerekiyor” dedi.

17.06.2015 15:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünye Turizm İşletmecileri Derneği Başkanı Adnan Sobi, "Turizm şehri kimliğini kazanmak, kalitesini artırmak ve bu kaliteyi sürdürmek için sadece Ünye ile değil Fatsa ve Ordu'nun tüm ilçeleri ile birlik olmak gerekiyor" dedi.

Ünye Turizm işletmecileri Derneği Başkanı Adnan Sobi konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Fatsa'nın turizm noktasında Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı'nın bölgede yapılacak turizmle ilgili açıkladığı gibi projelerin biran önce hayata geçmesi gerekiyor. Gerekli kişilerle temaslar kurulup turizm alanında bölgenin gelişmesi gerekiyor. Bu temasların biran önce hayata geçmesini Ünye turizmcileri olarak da bekliyoruz. Ünye'deki turizm hareketi Fatsa'da da yaşanmalıdır. Fatsa'daki turizm hareketi de Ünye ilçesinde yaşanmalıdır. Bunun için Fatsa'nın Cıngırt Kaya oluşumlarının tamamlanması, Fatsalıları Turizm alanında çok ciddi markalar kazandıracak marinanın olması noktasında ilçede denizde bulunan ada ile birleştiğinde Fatsa çok güzel bir konuma turizm anlamında sahip olacak. Aynı anda Fatsa ilçesi yaylara bağlanma yolları ile de bölgede önemli bir yeri var. Ilıca mahallesinde bulunan kaplıcalarında Karadeniz sahil yoluna en yakın tesislerdir. Buda ilçenin turizmi için çok önemli bir durumdur. Fatsa- Aybastı yolu güzergahında bulunan Gaga gölünün de biran önce turizme kazandırılması gerekiyor" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sobi: 'Turizm İçin Birlik Olmak Gerekli' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement