Söke'de Oylarını Arttıran Ak Parti, Sonuçtan Memnun - Son Dakika
Yerel

Söke'de Oylarını Arttıran Ak Parti, Sonuçtan Memnun

Söke\'de Oylarını Arttıran Ak Parti, Sonuçtan Memnun

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Söke İlçe Başkanı Av. Fatih Gürer düzenlediği basın toplantısında seçim sonuçlarını değerlendirdi.

02.11.2015 14:41

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Söke İlçe Başkanı Av. Fatih Gürer düzenlediği basın toplantısında seçim sonuçlarını değerlendirdi.

Türkiye'de artarda 4. Kez iktidar olan Ak Parti'nin tarihe geçtiğini belirten İlçe Başkanı Fatih Gürer, Ak Parti'nin Söke'deki oy artışına dikkat çekti, seçmenlere ve emek veren partililerine teşekkür etti.

Ak Parti Söke İlçe Başkanı Av. Fatih Gürer açıklamasında; "1 Kasım seçimlerinin vatanıma, milletime ve tüm Söke'ye hayırlı olmasını diliyorum. 7 Haziran'dan bu yana geçen sürede Ak Parti olarak 3 Bin 452 oranında bir oy artışımız bulunmakta. Ak Parti Söke İlçe teşkilatı olarak bu artış bizi mutlu etmekle birlikte bizler bunu kesinlikle bir başarı olarak addetmiyor, daha çok ve daha disiplinli çalışmak gerektiğine inanıyoruz. Söke'de 7 Haziran'da 16 Bin 135 oy ile yüzde 22.14 olan oranı, 1 Kasım'da 19 Bin 587 oy ile yüzde 26.44 oldu" dedi.

Günün birlik ve beraberlik günü olduğunu, kapılarının partilerini destekleyen yada desteklemeyen tüm vatandaşlara sonuna kadar açık olduğunu belirten Fatih Gürer; "Her konuda, her türlü yardıma hazırız. Bu zaferi sürdürmek için gösterdiğimiz çaba, bu zaferi kazanmak için gösterdiğimiz çabadan çok daha fazla olacaktır. Bu yorucu seçim maratonunda beraber yürüdüğümüz, hiçbir rehavete kapılmadan ve hiçbir çıkar gözetmeden var gücüyle çalışan başta yönetim kurulum, kadın ve geçlik kollarım olmak üzere partimizin değerli üyelerine ve partimize gönül vermiş tüm vatandaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Söke'de Oylarını Arttıran Ak Parti, Sonuçtan Memnun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement