Söke Okullarının Tky Başarısı - Son Dakika
Yerel

Söke Okullarının Tky Başarısı

Söke okullarının Toplam Kalite Yönetimi (TKY) başarısı. TKY ödüllerinde il düzeyinde yapılan yarışmada iki il birinciliği ve bir de il ikinciliği ödülü Söke’ye geldi.

03.04.2014 18:05

Söke okullarının Toplam Kalite Yönetimi (TKY) başarısı. TKY ödüllerinde il düzeyinde yapılan yarışmada iki il birinciliği ve bir de il ikinciliği ödülü Söke'ye geldi.

Bağarası Hürriyet Ortaokulu yarışmaya katıldığı İlköğretim kurumları kategorisinde il birincisi oldu. Fatma Tüzzehra Orhon Sağlık Meslek Lisesi ise Mesleki ve Teknik Orta Öğretim Kurumları kategorisinde il birincisi olurken; Cumhuriyet Anadolu Lisesi ise Genel Ortaöğretim Kurumları kategorisinde Aydın il ikincisi olmayı başardı.

Kategorilerinde birinci olan iki okul Bağarası Hürriyet Ortaokulu ve Fatma Tüzzehra Orhon Sağlık Meslek Lisesi, Aydın ilini ülke düzeyinde temsil etmeye hak kazandı.

Söke ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada; "Bu süreçte gösterdikleri başarılardan ötürü okullarımızda emeği geçen bütün öğretmenleri kutlarız. İlimizi temsil edecek okullarımıza başarılar dileriz" denildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Söke Okullarının Tky Başarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement