Solak, Çakır'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Solak, Çakır'ı Ziyaret Etti

Solak, Çakır\'ı Ziyaret Etti

DÜZCE (İHA) – Akçakoca Eski Belediye Başkanı Erol Solak, Düzce İGM (İl Genel Meclisi) Başkanı Dursun Çakır’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

05.05.2016 11:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DÜZCE (İHA) – Akçakoca Eski Belediye Başkanı Erol Solak, Düzce İGM (İl Genel Meclisi) Başkanı Dursun Çakır'ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

İGM Başkanlığına seçilen Akçakocalı siyasetçi Dursun Çakır'a tebrik ziyareti gerçekleştiren Erol Solak'a, Ak Parti Akçakoca ilçe yönetim kurulu üyesi ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı'na danışman olarak görevlendirilen Burçin Sarıcan ile Akçakoca basınından bazı isimler de eşlik etti.

Ziyareti ile ilgili değerlendirmede bulunan Erol Solak,

"Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan 1994 yılında İstanbul büyükşehir belediye başkanı seçildiğinde ben de Akçakoca belediye başkanıydım. Sayın Dursun Çakır dönemin Refah partisinde siyaset yapan etkili bir isimdi. Sayın Erdoğan o dönem Akçakoca'yı ziyaret etmiş, biz de Dursun Bey ile birlikte ev sahipleri olarak kendisini ağırlamıştık. Sayın Çakır o dönemlerden beri liderinin yanında yer alan, siyaseten sadık, davasına ve ideallerine bağlı ender siyasetçilerimizdendir. O günden beri siyasetin içinde bir gün bile of demeden çalışmış olan Dursun kardeşimi bugün İGM başkanı olarak ziyaret etmekten son derece gurur duymaktayım. Allah başarılarını daim eder inşallah" dedi .

Deneyimli belediyeci ve Akçakoca siyasetinin etkili ismi Erol Solak ve beraberindekiler Dursun Çakır'ın ardından ikinci ziyaretini İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Muharrem Tozan'a yaptı.Geçmişte birlikte çalışmış olan eski dostlar Solak ve Tozan'ın ziyareti sohbet havasında ziyaret etti. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Solak, Çakır'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement