Sörfün Adresi Beylikdüzü Olacak - Son Dakika
Yerel

Sörfün Adresi Beylikdüzü Olacak

Sörfün Adresi Beylikdüzü Olacak

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilçedeki Rüzgar Sörfü Spor Kulübünü ziyaret etti.

09.08.2014 11:01  Güncelleme: 11:16

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilçedeki Rüzgar Sörfü Spor Kulübü'nü ziyaret etti. Başkan İmamoğlu, "Kulüp çevresinin canlı ve dikkat çekici hale getirmek için harika bir doğa manzarası oluşturacağız" dedi.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sörf sporunun daha aktif bir şekilde hayata geçirilebilmesi için Gürpınar sahili kenarında yer alan Beylikdüzü Rüzgar Sörfü Spor Kulübü'nü ziyaret etti. Çeşitli incelemelerde bulunan Başkan İmamoğlu, sörf sporunun desteklenmesi gerektiğini belirtti. Sörfçü gençlerle sohbet edip, onların isteklerini dinleyen İmamoğlu, Türkiye'deki bir turnuvada 2'ncilik kazanan küçük sörfçüyü de tebrik etti.

"HARİKA BİR DOĞA MANZARASI OLACAK"

Beylikdüzü Belediyesi Başkan Yardımcısı Bülent Doğan ile sörf kulübü etrafını yakından inceleyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sahilde yağıştan kaynaklanan kaymalar ve aşınmalara çözüm geliştirileceğini vurguladı. İmamoğlu, "Sadece sahil düzenlemeleri değil, Beylikdüzü Rüzgar Sörfü Spor Kulübü'nün çevresinde olacak peyzaj uygulamaları ile birlikte alanın harika bir doğa manzarası haline dönüştüreceğiz" dedi.

"HEDEFİMİZ LİSANLI SPORCULARIMIZIN SAYISINI ARTIRMAK"

Sörfçülerin rahatlıkla spor yapmalarına olanak sağlayacak gerekli destekleri beklediklerini söyleyen Beylikdüzü Rüzgar Sörfü Spor Kulübü Eğitmeni Ebru Şenocak, "Şu an 11 lisanslı sporcumuz var. Sörf yapma sabır ve zaman gerektiren bir spor. Biz şartlarımızı daha da iyileştirerek bu sporu yaygınlaştırmak istiyoruz" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sörfün Adresi Beylikdüzü Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement