Sorgun'da Çiftçi Kayıt Sistemine Başvurular Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Sorgun'da Çiftçi Kayıt Sistemine Başvurular Sürüyor

Sorgun\'da Çiftçi Kayıt Sistemine Başvurular Sürüyor

Yozgat’ın Sorgun Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Cumhur Eser, 2014 Üretim Yılı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) kayıtlarının başladığını söyledi.

11.04.2014 18:09

Yozgat'ın Sorgun Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Cumhur Eser, 2014 Üretim Yılı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) kayıtlarının başladığını söyledi.

Müracaatlar için gerekli evrakları Sorgun İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü veya Sorgun Ziraat Odası Başkanlığından almaları gerektiğini vurgulayan Eser, "Müracaat edecek çiftçilerimizin 16.04.2005 tarih ve 25788 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Çiftçi Kayıt Sistemi Yönetmeliğinde belirtilen şartları taşımaları gerekmektedir. Bu yıl müracaatlar 30 Mayıs 2014 Cuma günü sonlandırılacaktır. Ayrıca İlçemiz ve köylerinde kadastro 22/A uygulaması (Kadastro yenilemesi), duble yol kamulaştırması, hızlı tren yolu kamulaştırması yapılmasından dolayı ada, parsel numaraları değişmiştir. Bu sebeple tüm tapu kayıtlarının yeni tarihli teslim edilmesi gerekmektedir. Çiftçilerimizin mağdur olmamaları için tüm muhtarlık ve belediyelere gerekli duyurular yapılmıştır. Konuya hassasiyetle uyulması çiftçilerimizin 30 Mayıs 2014'e kadar ÇKS dosyalarını yaptırmaları gerekmektedir" dedi. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sorgun'da Çiftçi Kayıt Sistemine Başvurular Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement