Sorgun Motosiklet Yarışlarını Sevdi - Son Dakika
Yerel

Sorgun Motosiklet Yarışlarını Sevdi

Sorgun Motosiklet Yarışlarını Sevdi

Yozgat'ın Sorgun ilçesinde ilk kez düzenlenen motosiklet yarışları, sporcular ve halk tarafından ilgi gördü.

03.09.2014 14:16  Güncelleme: 15:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yozgat'ın Sorgun ilçesinde Ağustos ayının son haftasında ilk kez düzenlenen motosiklet yarışlarının ilgi görmesi, önümüzdeki yıllarda etkinliklerin daha düzenli ve kapsamlı yapılmasını gündeme getirdi.

Sorgun Motosikletçiler Kulübü Başkanı Nihat Alan, ilçede ilk kez düzenlenen Motokros yarışmasına yurdun farklı bölgelerinden çok sayıda sporcunun katıldığını, yarışları Sorgun ile birlikte çevre il ve ilçelerden gelen izleyicilerin ilgiyle takip ettiğini söyledi. Sorgun'da müsabakaların yapılması konusunda kendilerine destek veren ilçe yöneticilerine teşekkür eden Kulüp Başkanı Nihat Alan, önemli olmasa da bazı aksaklıkların yaşandığını, önümüzdeki yıllarda bunların giderilip, daha düzenli ve geniş kapsamlı Motokros müsabakalarına Sorgun'un ev sahipliği yapacağını kaydetti.

Sorgun Belediye Başkanı Ahmet'Şimşek de, kendisini makamında ziyaret eden Sorgun'Motosiklet Kulübü Başkanı Nihat Alan'ı başarılı organizasyonundan dolayı kutladı. Belediye Başkanı Şimşek, "İlçemizi böyle bir etkinlikle Türkiye'ye tanıtan, bu sporu seven motosiklet tutkunlarını ilçemizde bir araya getirerek güzel bir etkinlik yapan, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu tip etkinliklerin süreklilik kazanması noktasında belediye olarak desteğimizi devam ettireceğiz" dedi. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sorgun Motosiklet Yarışlarını Sevdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement